Létezik egyeltalán olyan UFO-s kép amin láthato mondjuk az űrhajó?
Igen mert ugye ami bizonyitaná az ufok létezését az csak mitologiák , rossz távoli kamera felvételek , városi legendák... semmi kronkrétum tehát én még nem láttam egy ürlényt vagy űrhajot normális forrásbol (pl nasa,ppta stb...)
tehát nemtudom szerintem csak az emberek fanzáiája ami elégé szorakoztato no meg persze a hiszékenységük mivel most dovat el a paládok vagy kik amik állitolag régen léteztek a görög mitologiában... de persze ez is olyan mese és kitalácio mint a biblia szerintem. Mivel gondoljunk bele: Hogyan hihetünk egy olyan semmivel sem bizonyitot történetekben és fali rajzokban amik abbol a korbol származnak amikor még azt hitték az emberek hogy a föld lapos és a végén lefolyik a viz a semmibe...
15:45
Miért nem léteznek? igen nincsen bizonyiték arra hogy vannak de arra sem hogy nincsenek.
"Miért nem léteznek? igen nincsen bizonyiték arra hogy vannak de arra sem hogy nincsenek."
Azt kell bizonyítani, hogy valami VAN, azt LEHETETLEN bizonyítani, hogy valami nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!