Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor pusztitják már el ezt a...

Mikor pusztitják már el ezt a bolygót a földönkivüliek?

Figyelt kérdés
én már alig várom, mikor felkelek mindig arra gondolok, lehet h ez lesz az a nap

2015. máj. 20. 19:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
El kell hogy keserítselek Kérdező, de az idegenek az életfogytiglanban hisznek.
2015. máj. 20. 23:40
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

A kérdező nem elmebeteg hanem pesszimista és realista.

Nem keverhető össze,bár a magyar embernek a másik ember mindig nyomorék,fogyatékos,elmebeteg stb...

Egyébként az életnek nincs értelme,az emberek undorítóak ez a bolygó meg szar vagy is nekem nem tetszik,sok földrengés meg árvíz meg minden sz@r.

1000 év múlva már nem is a földön élünk hanem űrhajókban,persze nem biztos hogy Star Treket kell elképzelni,lehet h föld körüli pályán keringünk de kint leszünk,ott semmi sem számít.

2015. máj. 21. 20:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Azt már én is várom kérdező!
2015. máj. 22. 18:09
 14/18 bestest ***** válasza:
Szerintem elég, ha téged elrabolnak meg Fekete Pákót. Nem kell mást tenniük a világ értelmi szintjének drasztikus emeléséhez.
2015. máj. 22. 21:11
 15/18 Armand B. válasza:

Csak hogy legyen egy kis reális válasz is.

A Földet nem lehet olyan könnyen elpusztítani.

A rajta élő fajokat még ki lehet irtani de ahhoz hogy

elpusztítsd ezt a bolygót vagy

szupernóvává alakítod a napot.

keresel egy Föld méretű bolygót és bele vezeted a Földbe.

2015. máj. 23. 12:23
 16/18 Végh András45678 válasza:
Pont az olyan idióták miatt, mint a 12es nem kommunikálnak velünk az idegenekXD
2015. máj. 23. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Miért pusztítanák el, abból mi hasznuk származna? Inkább gyarmatosítanak minket, például a reptoidok, krixkraxiak, lumbulábiak és az alávetett v. szövetséges fajok (poloskoidok, guargumik)

Magyarország, a Pilis környéke és kicsit Slotáka például a lumbulábiak és a krixkraxiak érdekövezete lenne, Ázsia a poloskoiodoké, a reptoidok pedig Nyugat-Európában és USA-ban szereznének területet.

2015. jún. 29. 16:30
 18/18 anonim ***** válasza:

miért akarnák el pisztitani?abbol nekik nincs semmi hasznuk.

ök pont ezt nem akarják,mert ezt mi csináljuk magunkal,és hejette inkább más bojgora akarunk menekülni.

2016. jan. 14. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!