Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha egyszer megjelennének a...

Ha egyszer megjelennének a földönkívüliek, és ezt megtennék, szerintetek az emberiség hogyan reagálna rá?

Figyelt kérdés
Ha idejönnének a földönkívülik, és hoznának egy gépet ami meg akadályozná hogy alkoholt készítsünk, vagyis alkohol jöjjön létre, illetve az olyan drogok amit nem muszájból kell szedni mint pl kokain, heroin stb hatást gyakoroljon a szervezetre? Szerintetek ha idejönnének és ezt megtennék az emberek illetve a katonaság stb szervezetek mit tennének, hogyan reagálnának erre?

2015. ápr. 24. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha megtennék, hogy alkohol keletkezését gátolják, az igen érdekes hatással lenne a flórára és faunára.
2015. ápr. 24. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Amink van rájuklőnènk, hátha használ. Ha nem akkor meghalunk, tekintve hpgy a szervezetünkben számos alkoholcsoportot tartalmazó vegyület kèpződik ès azok nèlkül kicsit nehèz èlni.
2015. ápr. 24. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:
63%

Az emberiség reakciója talpának feldobása lenne.

Az absztinens leheletében is van alkohol, tehát a léthez tartozik.

2015. ápr. 24. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:
a földönkívüliek csak ezért jönnének a Földre.
2015. ápr. 24. 15:42
 5/11 anonim ***** válasza:
61%

Ne nézzük le a földönkívüliek észbeli képességét, hogy csupán azért ide bóklásznak a messzi távolból, hogy a földieknek lehetetlenné tegyék az alkohol és a drogok fogyasztását!

Ennyire nem hülyék!

2015. ápr. 24. 18:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Más szóval, mit tennék, ha megpróbálnának kiirtani minket? :D

Megpróbálnánk küzdeni, majd feldobnánk a talpunkat. Bármelyik csillagközi utazásra képes faj ellen teljesen és abszolút esélytelenek vagyunk. Leghatékonyabb fegyvereink az atom és hidrogén-bomba. Ezek célbajuttatása a leghatékonyabb rendszerekkel is röhejesen lassú. A Hold távolságban lévő pályát is csak 1-3 nap alatt tudjuk elérni - ennyi idő alatt egy földi rakéta és gond nélkül kitérőpályára tud állni, nemhogy egy csillagközi utazásra képes űrhajó.

Meg mire odaérne az első hidrogén bomba, addigra a biokémiánk már rég megadta volna magát. Vele együtt mi is :)

2015. ápr. 24. 18:42
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
Nem igazán érdekelne. Tőlem megszórhatnának minket atombombával is. A saját életem sem érdekel, más élete még kevésbé. Amúgy sincs értelme.
2015. ápr. 24. 19:12
 8/11 anonim ***** válasza:
8. Attól még, hogy te valami mézes-mázos illuzióval burkolod a mihaszna életed, más még nem lesz beteg.
2015. ápr. 24. 22:52
 9/11 A kérdező kommentje:
#1/#2 én alkohol alatt azt értem amit megisznak az emberek... erről amit írtál a szervezetben erről nem tudtam/tudok semmit de én arra gondoltam hogy pl ha bort vagy pálinkát inna valaki akkor az nem hatna semmit a szervezetre, max annyit mint ha vizet inna, és arra lennék kíváncsi hogy ha ezt így megcsinálnák, teljesen mindegy hogy hogy vagy milyen indok által vezérelve akkor szerintetek az emberiség hogy reagálna, illetve ti hogyan reagálnátok?
2015. ápr. 25. 08:19
 10/11 anonim ***** válasza:
A sok ostoba alkesz valószínűleg hőbörögne, mert nem jutna semmihez, amivel pusztíthatja az agy- és májsejtjeit.
2015. ápr. 25. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!