Elrabolnak engem a földönkívüliek?
Ritkán történik ez meg velem ilyenkor erős fényes villanást látok este ami pár másodpercig tart, és olyan fényes hogy majd meg vakulok a fényétől. Utána rosszul leszek és össze esek nem tudok lábamra állni de nem ájulok el ébren vagyok, csak nem tudok mozogni és alacsony termetű kék és szürke bőrárnyalatú lények amiknek nagy fekete mandula alakú szemük van odajönnek hozzám és kezemnél fogva kihúznak az ablakon át és repülünk a levegőbe felfelé egészen az UFO-ba és ott leveszik a ruhám, feltesznek egy asztalra és nyomkodnak, szurkálnak, belenéznek a szemembe és a számba mélyen, és ezt kicsit szégyellem de ki kell mondanom a péniszem és a heréim is megnézik én pedig nem tudok védekezni mert képtelen vagyok mozogni. Fájdalmat csak akkor érzek ha mélyen megszúrnak egy tűszerű vékony átlátszó hegyes tárggyal de az is csak akkor fáj ha mélyen szúrják belém ha kicsit akkor nem érzem. Mindenre emlékszem minden vizsgálatra csak azért írom mert sokak beszámolójában olvastam más emberektől hogy nem emlékeznek semmire, én viszont mindenre emlékszek. Tisztán emlékszek minden alkalommal mikor elvisznek megvizsgálnak és visszahoznak. Anyukám ajánlotta hogy menjünk el szakemberhez pszichológushoz és el is mentünk az azt mondta depressziós zavaraim vannak és képzelődök. Viszont a szakember nem tudta megmagyarázni a hasamon a nyomokat, szerinte én csinálom magamnak pedig ez nem igaz! Néha olyan erősen fogják meg a karom és annyira erősen szorítják hogy bekékül belilul a karom és azt hiszik az emberek hogy megvertek mert lilás foltok vannak a karomon. Tudna valaki használható, földönkívüliekkel kapcsolatban levő ufológust ajánlani ?
Fényképeket is mellékelek a nyomaimról, soha nem volt műtétem még ezen földönkívüli-gyanús eseteken kívül.
Kedves kérdező!
Az ima segít bizzál Istenben imádkozhatsz, és kérjél áldást, védelmet magadra a családra a lakásra, és meglátod a segítség nem marad el. Gyújthatsz gyertyát is arra is áldást kérve, Jézus Krisztus által.
menjél már te troll!
ezek sima bőrkivágási felületek, amit sztk-s ambuláns műtétnél végeznek, pl anyajegyeltávolításnál, vagy szemölcslevételnél.
nem a lézeres levágásról beszélek, hanem a szikés kivágásról, ami az alsóbb bőrrétegből is eltávolítja a gyökeret.
az utolsó képed, amit meg felraktál egy bőrstria.
máshol trollkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!