Mikor pusztitják már el ezt a bolygót a földönkivüliek?
Figyelt kérdés
én már alig várom, mikor felkelek mindig arra gondolok, lehet h ez lesz az a nap2015. máj. 20. 19:12
1/18 anonim válasza:
Miért szeretnéd, hogy vége legyen a föld?
Akkor én is meghalnék. Ami valljuk be, nem legyen olyan jó.
3/18 anonim válasza:
Ezt a bolygót a földönbelüliek pusztítják éppen javában, szépen fokozatosan. Nemsokára nem lesz oxigént termelő erdő, meg ivóvíz, és akkor örülhetsz. Bár szerintem ennek csak egy elmebeteg örül.
4/18 anonim válasza:
Kedves Földlakók,
a visszaszámlálónk szerint még 2 év, 7 hónap, 12 nap, 8 óra és 41 percetek van még hátra,
Üdvözlett: Krrkrxxrkkrkxx
5/18 anonim válasza:
az életkedved silány állapotán csak ront ez a téma
7/18 anonim válasza:
Ejha, eléggé keserves már az élet...
Kérdező, téged beveszünk az Illuminati-ba, mert együtt helyre állíthatjuk a világot!
Helyre állítás= Végítéletet hirdető személyek kiiktatása.
8/18 anonim válasza:
Akkor még sokat kell, hogy várj! A világunk pusztulását maga az emberiség fogja okozni, vagy aszteroida, nem az idegenek!
9/18 schocko válasza:
...egyszer biztosan eljön az a nap amelyik az utolsó lesz...neked is, mindenkinek...gyorsan eltelik az a pár év...s jön a kaszás...nem félsz?...
10/18 anonim válasza:
Ezt a kategóriát böngészve egyre inkább úgy érzem, hogy megértünk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!