Miért van az, hogy sokan azt próbálják elhitetni másokkal, hogy paralízis jelenség áldozatai lettek, mintsem elfogadnák, hogy földönkívüliek rabolták el az illetőket?
"Én még nem láttam paralízist. Te már láttál? "
Nem úgy értem hogy mi ketten. Hanem, mint emberiség. Már olyat láttunk. Földönkívülit pedig még nem. Felesleges magyarázkodnotok. Ha tényleg lennének, már tudnánk róluk.
Hallanál az alvási paralízisről, ha nem az ezotéria kategóriában keresnéd a választ...
Nekem többször volt gyerekkoromban alvási paralízisem, körülöttem motoszkáló árnyalakokkal, még sem gondolom soha hogy elvittek az idegenek, pedig abban az időben bújtam az ufó magazint, olvastam a Titkok könyvét (mindkettőt) és a Rejtélyes elődöket.
Ettől függetlenül már gyerekkoromban is volt annyi eszem hogy tudjam, földönkívüliek nem jelennek meg a zárt ablakú szobámban, elmosódott alakban nem motoszkálnak fel és alá céltalanul, nem bámulnak rám a szemem sarkából és legfőképp nem tűnnek el abban a pillanatban nyom nélkül ahogy meg tudok mozdulni.
A szüleim akkor annyit mondtak csak hogy biztosan álmodtam az egészet, bár én tudtam hogy nem álom volt. Csak az első két alkalom volt ijesztő, a harmadiknál már tudtam hogy semmi bajom nem lesz, csak kényelmetlen volt hogy nem tudtam megmozdulni. Később meg utána olvastam, de nem az ufómagazinokban.
12. Nem hiszek neked. Ezt csak te mondod, de nincs rá semmi bizonyítokod, tehát kamu.
11. A földönkívülieket sem mi ketten láttuk, hanem mások. Ez mennyivel másabb akkor?
Sokáig arról sem tudtak, hogy az ember képes lesz a levegőbe emelkedni és valószínűleg azok az emberek ugyanígy álltak hozzá ehhez, mint ahogy ti most. Aztán most...
De számtalan ilyen dolog van még.
Egyébként a többség valószínűleg nem ufómaganizokban keresi a megoldást a problémáira. (Habár ha akarná, akkor nagyon máshol nem tudná, mert csak itt vannak ilyen esetek megírva.)
+ Ez erős csúsztatás. Az eltérítettek nem "árnyalakokat" látnak csak.
Árnyalakot én is láttam és én sem gondoltam, hogy idegen volt.
Akiket "elvisznek" azok teljsen más élményt tapasztalnak meg. Ha tényleg olvastál volna ufómagazint, akkor ezt tudnod kellene. Talán megvoltak Budd Hopkins könyvei is. (12.)
Kérdező az alvási paralízisre van bizonyíték az idegenekre meg nincs. Ez akkor is így van ha te ezt nem fogadod el.
Az "eltérítettek" meg bolondok (ezek létét se kell bizonyítani) van amelyik ufót lát, van amelyik Jézust. Illetve van amelyik csak svindler aki az ufóelrablásos sztoriját adja el videón, tévészerepléssel stb.
"Sokáig arról sem tudtak, hogy az ember képes lesz a levegőbe emelkedni"
Ez ostoba érv, mert valami igaznak bizonyult, abból nem következik hogy más is igaz, csak még nem bizonyították be...
Con Troll, én meg azt mondom, hogy nincs igazad! Azt persze elhiszem, hogy alvási paralízised volt annak idején, ha már ezt állítod. Nyilvánvaló, hogy vannak csalók is, akik ebből a témából próbálnak hasznot húzni sajnos. De miért van az, hogy az ilyen tagadók csak ezeket a szélhámosokat látják? Alapvető hiányosságaik vannak ezt a témát illetően azoknak, akik így látják. Ennyire azért nem kéne lebecsülni az embereknek az érzékelési képességeit!
Meg kell, hogy mondjam, eléggé középkori ez a fajta gondolkodási módszer, vagy talán inkább olyan, mint amilyen az úgynevezett szocializmusban volt, kőkemény materialista. Csak azt nem értem, hogy akkor miért járnak fel ide az ilyen emberek? Mi a jó nekik abban, hogy állandóan mindent csak tagadnak meg elutasítanak? Ez valamiféle örömöt okoz nekik, vagy mi?
KÉT SZÓ:
TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK
Az egyikre van, a másikra nincs. Felesleges tovább koptatnod a billentyűzetet.
Az ostoba érveket eddig csak ti hoztátok. Vagyis nem is hiszem, hogy ezeket érveknek lehet nevezni. "Csak mert én azt hiszem, hogy nincs így, akkor nincs is így." :D
Beszélgettél már minden "eltérítettel", hogy így látatlanban mindenkit bolondozol? Kötve hiszem. Csak szimplán valami nem fér bele a világképedbe és így ignorálod. Ezt teszi minden ember, nem csak ezzel, de más ügyekkel, problémákkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!