Melyek azok a fajok, melyek nem emberszabásúak?
Több ufókutatótól hallottam meg olvastam, hogy vannak nem emberszabású idegenek is. Legutóbb egy időfizikus mondta, hogy óriási szerencsénk, hogy a szomszédunkban humanoidok élnek, mert kiírtottak volna minket.
Akiket ismerek az összes (grey, reptilian, plejadi, altarian stb) mind emberszabású. Milyen nem emberszabásúak vannak és hol lehet róluk olvasni neten?
"Mi a franc az az időfizikus?"
Olyan végzettség nélküli, buta kókler, akiről a kretének elhiszik, hogy sokat tud.
Marketing kérdése az egész.Te is lehetsz időfizikus, ha jól adod. Lesznek híveid.
Pici beruházást igényel, mert kell hozzá egy idegen szavak szótára, ahonnan kinézed a címedet. A lényeg, hogy olyan szavak legyenek a titulusodban, amiről a leghalványabb fogalmuk sem lehet. Például idő, vagy fizika. Ez a kettő együtt (időfizika) például nagyon ütős, de lehetsz rezonanciaterapeuta, kvantummoderátor, atomauditor, vagy részecskegyorsító is.
A következő lépés egy saját blog, ahol hirdetheted a nézeteid. Nagyon fontos, hogy mindig azzal kezdd egy elméleted felvezetését, hogy a hivatalos tudomány képviselői mind hülyék és/vagy rosszindulatúak a témához, épp emiatt csak neked lehet igazad.
Aztán már menni fog, mint a karikacsapás. Önálló előadások a témáról, rajongók és nedves bugyik hada. Le sem tudod majd vakarni magadról a hívőket:
De hát az ezotéria témakörben vagyunk! Itt lehet bármit mondani. És erre idepofátlankodnak a szkeptikusok! A "tudomány" témakörböl rendszeresen elhajtjuk az ezókat, innen meg senki sem zavar el bennünket? Nincs a hívekben szolodaritás? Hát hogy van ez?
Miért nem hagyjuk, hogy itt egymagukban elhomokozgassanak?
Persze, akkor én is nyugodtabb volnék, ha az ilyeneknek, akik a kiváló idöfizikus hablatyolását beszopják, nem lenne szavazati joguk...
"2-es! Magadról állítottál ki egy ostoba bizonyítványt! Egy 4 osztályos akarja megmondani egy diplomás fizikusnak, hogy hány óra? Szállj már magadba!"
1. Nem vagyok az anyukád, ezt a hangnemet neki tartogasd!
2. Hangvételedből ítélve úgy 40-45 évvel öregebb vagyok nálad.
3. Kisfaludynak még csak diplomája sincsen, nemhogy fizikus lenne.
4. A fizikának nincs olyan ága, hogy "időfizika", tehát "időfizikus" sem létezik.
"Melyek azok a fajok, melyek nem emberszabásúak?"
A keskenyorrúak (vagy óvilágiak) közül a Cerkófszerűek (Cercopithecoidea), és az összes szélesorrú (vagy újvilági) faj, azaz a Csuklyásmajomfélék (Cebidae), a Pókmajomfélék (Atelidae), a Sátánmajomfélék (Pithecidae), és az Éjimajomfélék (Aotidae).
Csak a Gibbonféléket (Hylobatidae) és az Emberféléket (Hominidae) tekintjük emberszabásúaknak.
13-as! Nos, ezek szerint a rádióhullámokat nem látod, akkor szerinted nem is léteznek rádióhullámok! Sőt, a levegőt sem látod, és szerinted az sincs! Köszönöm, nekem ennyi nekem elég volt, most kiállítottad a bizonyítványodat 00
Egyébként a gravitációs hullámokat már a hivatalos tudomány is elismeri, és kutatják. Ha eddig a tudatod nem ért volna el idáig. Persze, egy 00-as bizonyítványú embernek ezt fölösleges mondani, mert meg sem érted.
"Nos, ezek szerint a rádióhullámokat nem látod, akkor szerinted nem is léteznek rádióhullámok! Sőt, a levegőt sem látod, és szerinted az sincs!"
Ezeket nem tudom, honnan vetted, de kérlek, ne akarj a számba adni olyanokat, amit nem mondtam. Ezek a TE hülyeségeid, nem az enyémek.
"Köszönöm, nekem ennyi nekem elég volt, most kiállítottad a bizonyítványodat 00"
Köszi, akkor nekem legalább VAN bizonyítványom. :-D
Kisfaludynak viszont NINCS, akárhogy is erőlködsz.
(Mellesleg ezt nem "erőbedobással" kell eldönteni, hanem utána nézni, hogy van, vagy nincs. És akkor tapasztalod, hogy nincs.)
"Egyébként a gravitációs hullámokat már a hivatalos tudomány is elismeri, és kutatják."
Igen.
Na és ennek mi köze az "időfizikához"?
"Ha eddig a tudatod nem ért volna el idáig."
Eddig elért idáig. Eddig. Sőt, az enyém a nyelvtankönyvig is elért. Javaslom neked is. :-)
"Persze, egy 00-as bizonyítványú embernek ezt fölösleges mondani, mert meg sem érted."
Hát bevallom, tényleg nem értem, hogy ennyi ésszel miért nem te vagy a gőzeke?
Attól, hogy átkozódsz, becsmérelsz másokat, még nem lesz igazad. A fizika tudománya (minden személyeskedésed ellenére) továbbra sem fog tartalmazni "időfizika" tárgykört, és továbbra sem fognak sehol senkit kinevezni "időfizikusnak". A fizikus titulushoz minimálisan tudományegyetemi végzettség kell, de jobb, ha tudományos fokozata is van az illetőnek.
Kisfaludinak csak érettségije van, ez az ember egy egyszerű kókler, egy önjelölt áltudós. Ő maga nevezte ki magát "időfizikusnak", jól tudva, hogy ezzel nem sért senkit, mert ilyen tudományág nem létezik.
Szomorú, hogy milyen sokan beveszik a hülyeségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!