Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Melyek azok a fajok, melyek...

Melyek azok a fajok, melyek nem emberszabásúak?

Figyelt kérdés

Több ufókutatótól hallottam meg olvastam, hogy vannak nem emberszabású idegenek is. Legutóbb egy időfizikus mondta, hogy óriási szerencsénk, hogy a szomszédunkban humanoidok élnek, mert kiírtottak volna minket.

Akiket ismerek az összes (grey, reptilian, plejadi, altarian stb) mind emberszabású. Milyen nem emberszabásúak vannak és hol lehet róluk olvasni neten?

2015. márc. 30. 00:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

"Mi a franc az az időfizikus?"

Olyan végzettség nélküli, buta kókler, akiről a kretének elhiszik, hogy sokat tud.

Marketing kérdése az egész.Te is lehetsz időfizikus, ha jól adod. Lesznek híveid.

Pici beruházást igényel, mert kell hozzá egy idegen szavak szótára, ahonnan kinézed a címedet. A lényeg, hogy olyan szavak legyenek a titulusodban, amiről a leghalványabb fogalmuk sem lehet. Például idő, vagy fizika. Ez a kettő együtt (időfizika) például nagyon ütős, de lehetsz rezonanciaterapeuta, kvantummoderátor, atomauditor, vagy részecskegyorsító is.

A következő lépés egy saját blog, ahol hirdetheted a nézeteid. Nagyon fontos, hogy mindig azzal kezdd egy elméleted felvezetését, hogy a hivatalos tudomány képviselői mind hülyék és/vagy rosszindulatúak a témához, épp emiatt csak neked lehet igazad.

Aztán már menni fog, mint a karikacsapás. Önálló előadások a témáról, rajongók és nedves bugyik hada. Le sem tudod majd vakarni magadról a hívőket:

[link]

2015. márc. 30. 09:06
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

De hát az ezotéria témakörben vagyunk! Itt lehet bármit mondani. És erre idepofátlankodnak a szkeptikusok! A "tudomány" témakörböl rendszeresen elhajtjuk az ezókat, innen meg senki sem zavar el bennünket? Nincs a hívekben szolodaritás? Hát hogy van ez?

Miért nem hagyjuk, hogy itt egymagukban elhomokozgassanak?

Persze, akkor én is nyugodtabb volnék, ha az ilyeneknek, akik a kiváló idöfizikus hablatyolását beszopják, nem lenne szavazati joguk...

2015. márc. 30. 10:36
 13/21 Shai-Hulud ***** válasza:
86%

"2-es! Magadról állítottál ki egy ostoba bizonyítványt! Egy 4 osztályos akarja megmondani egy diplomás fizikusnak, hogy hány óra? Szállj már magadba!"

1. Nem vagyok az anyukád, ezt a hangnemet neki tartogasd!

2. Hangvételedből ítélve úgy 40-45 évvel öregebb vagyok nálad.

3. Kisfaludynak még csak diplomája sincsen, nemhogy fizikus lenne.

4. A fizikának nincs olyan ága, hogy "időfizika", tehát "időfizikus" sem létezik.

2015. márc. 30. 11:28
 14/21 Shai-Hulud ***** válasza:
85%

"Melyek azok a fajok, melyek nem emberszabásúak?"

A keskenyorrúak (vagy óvilágiak) közül a Cerkófszerűek (Cercopithecoidea), és az összes szélesorrú (vagy újvilági) faj, azaz a Csuklyásmajomfélék (Cebidae), a Pókmajomfélék (Atelidae), a Sátánmajomfélék (Pithecidae), és az Éjimajomfélék (Aotidae).

Csak a Gibbonféléket (Hylobatidae) és az Emberféléket (Hominidae) tekintjük emberszabásúaknak.

2015. márc. 30. 12:01
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy az időfizikus ismert szakma.más néven órásmester...de talán kulcsot is másol
2015. márc. 30. 12:56
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
De akkor már key-manager!
2015. márc. 30. 13:43
 17/21 anonim ***** válasza:
A cigányok,az ungabungák és az N-ufók
2015. márc. 30. 16:56
 18/21 anonim ***** válasza:
11%

13-as! Nos, ezek szerint a rádióhullámokat nem látod, akkor szerinted nem is léteznek rádióhullámok! Sőt, a levegőt sem látod, és szerinted az sincs! Köszönöm, nekem ennyi nekem elég volt, most kiállítottad a bizonyítványodat 00

Egyébként a gravitációs hullámokat már a hivatalos tudomány is elismeri, és kutatják. Ha eddig a tudatod nem ért volna el idáig. Persze, egy 00-as bizonyítványú embernek ezt fölösleges mondani, mert meg sem érted.

2015. márc. 31. 09:22
 19/21 Shai-Hulud ***** válasza:
82%

"Nos, ezek szerint a rádióhullámokat nem látod, akkor szerinted nem is léteznek rádióhullámok! Sőt, a levegőt sem látod, és szerinted az sincs!"

Ezeket nem tudom, honnan vetted, de kérlek, ne akarj a számba adni olyanokat, amit nem mondtam. Ezek a TE hülyeségeid, nem az enyémek.

"Köszönöm, nekem ennyi nekem elég volt, most kiállítottad a bizonyítványodat 00"

Köszi, akkor nekem legalább VAN bizonyítványom. :-D

Kisfaludynak viszont NINCS, akárhogy is erőlködsz.

(Mellesleg ezt nem "erőbedobással" kell eldönteni, hanem utána nézni, hogy van, vagy nincs. És akkor tapasztalod, hogy nincs.)

"Egyébként a gravitációs hullámokat már a hivatalos tudomány is elismeri, és kutatják."

Igen.

Na és ennek mi köze az "időfizikához"?

"Ha eddig a tudatod nem ért volna el idáig."

Eddig elért idáig. Eddig. Sőt, az enyém a nyelvtankönyvig is elért. Javaslom neked is. :-)

"Persze, egy 00-as bizonyítványú embernek ezt fölösleges mondani, mert meg sem érted."

Hát bevallom, tényleg nem értem, hogy ennyi ésszel miért nem te vagy a gőzeke?

Attól, hogy átkozódsz, becsmérelsz másokat, még nem lesz igazad. A fizika tudománya (minden személyeskedésed ellenére) továbbra sem fog tartalmazni "időfizika" tárgykört, és továbbra sem fognak sehol senkit kinevezni "időfizikusnak". A fizikus titulushoz minimálisan tudományegyetemi végzettség kell, de jobb, ha tudományos fokozata is van az illetőnek.

Kisfaludinak csak érettségije van, ez az ember egy egyszerű kókler, egy önjelölt áltudós. Ő maga nevezte ki magát "időfizikusnak", jól tudva, hogy ezzel nem sért senkit, mert ilyen tudományág nem létezik.

Szomorú, hogy milyen sokan beveszik a hülyeségeit.

2015. márc. 31. 12:55
 20/21 anonim ***** válasza:
a "nagy barnák" is jönnek néha egy nagy fekete lyukon keresztül
2015. márc. 31. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!