Melyek a leghitelesebb ufós híroldalak?
Örülök, hogy ennyi szkeptikus ír ide, csak tudnám mi értelme a másikra erőltetni a nézeteid.
Kérdező, az egyik legjobb ilyen oldal a MUFON. Tele van dokumentumokkal. Ezen az oldalon van minden, meg a jelentéseket is meglehet tekinteni egyesével egy listába.
Magyarból nem tudnék felsorolni egyet sem, mert csak egymástól lopkodják a híreket.
De azért szerintem is magadnak járj utána.
Üdv, George Adamski
"dokumentumokkal", Jézusom!
Mindegy, szódával elmegy hülyéknek.
Az egyedüli te vagy. Remélem majd egyszer eljutsz a személyiségi fejlődés azon fokára, mikor nem itt fogsz fröcskölődni.
Kérdező, bár nem ufó híroldal, de az Egyesül Államok oldalán is olvashatsz UFO jelentéseket és dokumentumokat.
itt van a gov.uk-n is rajta, ami egy kormányzati oldalt, tessék :
Több 100 bejelentés pdf dokumentumban.
Üdv again, George Adamski
jó az oldal, ami adamski mutatott, már máshol is olvastam erről h felteszik a netre, ezeket a beszámolókat, de ne felejtsük el, h ufo-k szerepelneka leírásban...magyarul...azonosíthatatlan repülő tárgy!
és nem idegen lények:)
amúgy adamski...nem az államok oldala ez, hanem angila(nagy-britannia ) oldala, az uk rövidítés is azért van a pont után.
@George:
Na ez a listás oldal aztán valóban hiteles. Nézzünk meg egy találomra kiválasztott esetet:
12-Sep-09, 20:40, Grantham, Lincolnshire,
Seven objects. One group of three, followed by one group of four. Orange, large no distinct shape. Bright, no noise.
Hűha, ez már aztán igen.
Csakhogy ilyet én is tudok:
2013. 10. 23. Magyarország, Békéscsaba
Éjjeli órákban négy objektum az égbolton. Nem volt szabályos, kivehető formájuk, alakzatban repültek. Erős zajt keltettek, körülbelül 10 másodpercig voltak láthatóak.
Most, akkor hogy tudod megkülönböztetni a kamu, kitalált észleléseket a valódiaktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!