Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Melyek a leghitelesebb ufós...

Melyek a leghitelesebb ufós híroldalak?

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 16:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#9-es:

"ufo-k szerepelneka leírásban...magyarul...azonosíthatatlan repülő tárgy!

és nem idegen lények:) "

Persze, de a kérdező is UFO-s oldalakat kért :) Ettől függetlenül egy részük lehet földönkívüli eredetű és megmagyarázhatatlan.

"nem az államok oldala ez, hanem angila(nagy-britannia ) oldala, az uk rövidítés is azért van a pont után"

Igazad van, elírtam. csak a kérdezőnek USA-ból akartam honlapot keresni, hasonlót mint a uk.-s, mert annó olyat is találtam és véletlenül azt is írtam be válaszba.

#10.

Nagyszerű. A 900 jelentésből kiragadtál egyet.

De nembaj. Vannak ilyenek is benne. És? De van egy részük, aminek leírása bonyolultabb és nagyobb fejtörőt okoz.

Valamint a jelentésekből lelehet szűrni statisztikát is. Pl mik azok amiket többen is látták, egy helyen, nagyjából egy időben. Sokkal hitelesebb ha észreveszik, hogy "hoppá! Innen több a bejelentés és ugyanazt mondták el". Ezekből pedig könnyebb következtetést levonni, hogy be lehet-e azonosítani bármilyen ismert objektummal avagy sem.

Számomra még mindig hitelesebb egy ilyen oldal, ahová rengeteg ember bejelenti amit észlelt, majd a kormány ezeket megőrzi, felírja, kategorizálja, rendszerezi stb. Azaz FOGLALKOZNAK VELE. Ha a kormány úgy állna hozzá, mint itt egyesek, hogy hülyeség, akkor ilyen dokumentumok nem lennének sehol. De vannak...

2013. nov. 1. 00:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Hiteles ufo-hír nincsen. A közlések többsége (talán) jószándékú félremagyarázás, pl. meteorológiai léggömböt, vagy újabban nálunk a kínai eredetű hőlég-lampionokat nézik ufo-nak, de pl. érkezett "hiteles" hír, amelyről kiderült, hogy egy galambtenyésztő felriasztott és riadtan röpködő madarai, amelyeket az utcai lámpák világítottak meg. (Ezelk csak példák, hogy mi mindent állítanak ufo-nak. A hiiradások, és dokumentumok nagyobb része tudtaos hamisítvány - ma már, a a digitális technikával nem nehéz "előállítani". Az ilyen magazinok és könyvek jó bevételt jelentenek a kiadónak, szerkesztőnek! De olyan ufológus is van, aki így akar valamiféle nevet szerezni, valami extrát mondani, de mivel nem tud semmi komolyat alkotni, hát kitalál ufó meséket! Világszerte működnek az egész légboltot figyelő meteor-vadászó kamerák és rasar láncolatok, de ezeknek látómezejében soha sem akadt földön kívüli tárgy! BQ.
2013. nov. 1. 11:45
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

"uk rövidítés is azért van a pont után."

Nem, az uk nem rövidítés, hanem a fődomain név.

Én is bármikor beregisztrálhatok itthon egy uk-ás domain nevet.

Na innen is látszik, milyen emberek olvassák ezt a sok hülyeséget.

2013. nov. 1. 16:55
 14/20 anonim ***** válasza:
nasa.gov
2013. nov. 1. 22:04
 15/20 anonim ***** válasza:

A két leghitelesebb oldal:

1.Ittvannak.hu

2.misztikus lények a facebookon(aminek farkasos képe van)Igaz nem csak ufokal foglalkozik.De hiteles

2013. nov. 2. 18:20
 16/20 anonim ***** válasza:

paranormal.hu

ide a lájkot :)

2013. nov. 2. 21:05
 17/20 anonim ***** válasza:

"misztikus lények a facebookon(aminek farkasos képe van)Igaz nem csak ufokal foglalkozik.De hiteles

"

Hiteles. Az. Persze... :DDDDDDDDD Hiteles.... milyen, devizahiteles aki csinálja az oldalt vagy milyen hiteles?

2013. nov. 7. 11:08
 18/20 anonim ***** válasza:
17-es én csinálom az oldalt. .-.
2013. nov. 8. 18:29
 19/20 anonim ***** válasza:
ja hát ha te csinálod akkor tuti hiteles... :D
2013. nov. 8. 20:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Csak hogy tud jelen pillanatban vegyes lények kategoriában a másodig helyezett.(lájkok szerint)
2013. nov. 9. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!