Melyek azon fajok, melyeket nem lehet komolyan venni és melyek, akik teljesen nyílvánvalóan it vannak?
Rengeteg ufós oldalt meg ezt is olvasgatva, hallottál már olyan faj neveket melyek leírásában eléggé komolytalanok : Lumbulábik, Sáskaemberek, Krixkraxok, Guajmánok ezek kiötlői és köztudatba dobói pl az ufókutatást lejáratni kívánó akár kormány pénzelte szervezetek, mégha azon kontaktok melyek ezt terjesztik komolyan is gondolják létük.
Aztán vannak fajok, melynek halatára összefut az ember hátátn a hideg, már aki találkozott velük vagy emlékszik az eltérítésre. A Greyekről van szó. Két nagy csorotjuk az alacsonyabb Kis Szűrkék melyek az eltérítéseket végzik a Zéta-Reticulii rendszerből ide jővén és a magasabbak mely egy másik faj a Nagy Szűrkék csoportja. Teljesen evidens az itt létük, csakúgy, mint a Reptíliánoké, melyeket egyszerűbben Reptoidoknak neveznek gyakran, mely a háttérhatalmakon keresztűl operálnak és akik eléggé kezdenek elterjedni a hírekben, mint az ufókutatásban,mind pedig más területen pl globális gazdaság, illuminati kutatások területén.
Azután ott vannak akikkel én még nem találkoztam, a Plejádok azaz az angyalok, ők jó. Az Agharianiak ők is jók hozzánk, bár egyik fajból sem ismertem telepatikusan senkitsem, mégis a leírtak alapján létezésük reálisank tartom, mert a tőrténelem számos eseményét, pl angyalok lététn kívűl nem lennénk képes értelmezni.
Szerinted ezek közül az általánosan beszédtémájú fajok közül melyik hova tartozik ? Itt egy kisebb összegzés képekkel [link] a teljesség igénye nélkül. Itt pedig némivel bővebben a fajok listája [link]
Melyeket ismered ? Melyek melyik kategóruiába tartoznak?
"Melyek azon fajok, melyeket nem lehet komolyan
venni és melyek, akik teljesen nyílvánvalóan it
vannak?"
Egyértelműen semelyik fajt nem lehet komolyan venni a felsoroltak közül. Ha engem kérdezel ezeknek a földönkívülieknek a nevei nevetségesek, ahogy a létezésük feltételezése is. De vannak fajok, akiknek a létezése nem kétséges, mint például az embereké és a Földön élő állatoké.
"Aztán vannak fajok, melynek halatára összefut az
ember hátátn a hideg, már aki találkozott velük
vagy emlékszik az eltérítésre. A Greyekről van
szó."
Ezek is, ahogy az előző felsoroltak az emberi elme végterméke, semmi közük sincs a valósághoz.
"Reptoidoknak neveznek gyakran, mely a
háttérhatalmakon keresztűl operálnak "
Mutass már olyan embert, akit egyértelműen a reptoidok operáltak, egy operáció nyomai nem tűnnek el csak úgy következtetésképp: egy vizsgálat során azok kimutathatóak. De még akkor is nehéz lenne azokat összeboronálni bármelyik nemlétező földönkívülivel.
"bár egyik fajból sem ismertem telepatikusan senkitsem, mégis a leírtak alapján létezésük reálisank tartom"
Ez már a te sarad, mert szándékosan vagy a hiszékenységed áldozata.
Ha teljesen nyilvánvalóan itt vannak, akkor miért kérdezed?
Teljesen nyilvánvaló, hogy vannak szúnyogok. Komolyan.
Attól, hogy itt sokan írnák, hogy SZERINTÜK a VV7-be 2 idegen is volt, és ebből az egyiket nem kell komolyan venni, még nem lesz nyilvánvalóan igaz. Régen rám is azt mondták, hogy ufó vagyok, de a népszámlálásban csak az etnikumomat kérdezték. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!