Mit szólsz a ehevi legmeredekebb UFÓ észlelésekhez, melyek egyértelműen UFÓk a szakértők szerint!?
Hűha, ez igen!!! Ők melyik faj? A reptoidok vagy a lumbulábiak?
(Kérdező! Nem így kell feltenni a kérdést, hanem előbb jön a kérdés, aztán pedig: "na erre mit léptek szkeptikusok"! Csak így teljes értékű!)
Nem tudok hozzászólni, inkább csak ehevek-havovok. Vagy meredek? És melyik ufószakértő szerint egyértelmű?
Kérlek nevezz meg egyet valamelyik neves egyetem diplomás oktatói közül! Kérlek, nevezd meg azt a tudományos szakfolyóiratot is, amelyet akadémia, egyetem, más hasonló testület ad ki, tudományos körökben mértékadó, s melyben az illető tudós már többször is publikált.
Ha ezzel nem tudsz szolgálni, akkor megelégedek annyival is, hogy megígéred, elmégy egy nyelvtantanárhoz.
Valahogy engem ez a téma nem tud lázba hozni.
Annyi tudományterület van a Földön, annyi érdekes, fantasztikus és csodálatos megismernivaló van akár a saját testünkön, azonosítatlan repülő tárgyak és földönkívüliek? Bitch please!
Igen. Éppen nem tudtam több fekvőtámaszt nyomni, lazulás közben pedig miért ne lehetne egy kis véleménycserét folytatni. A gondolatok áramlását segítendő.
Egyébként én egy meggyőző és voltaképp érdekesebb videót láttam földönkívüliekkel kapcsolatban, az azért kissé megfogott. Egy elvileg CIA ex vezető számolt be talán az 51-es körzetről.
Nos, érdekes is lehetne, vagy csak szimplán kamu. Igazából nincs elég rálátásom hozzá hogy megítéljem mi lehet az igazság. Manapság egy videó felvétel, egy interjú kevés dologra egyértelmű bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!