Hisztek a foldon kivuli eletben?
Figyelt kérdés
Ami mar regota bizonyitott teny miszerint foldonkivuli eletnek nincs nyoma sehol. Megis akadnak olyan szemelyek akik valjak hogy mar pedig vannak UFOk.. De nem reg egy a Fox news blogjan nyilvanossagra kerult miszerint a olyan hogy foldonkivuli elet nincs. Mindez csak az Ameikai Eggyesult Allamok hadvdvedelmi tabornok fejebol pattant ki hogy titkoljak hogy,embereken vegeznek kiserleteket az 51-es korzetben,el terelve a gyanut,szulettek meg a suru Ufo eszlelesek.2015. febr. 8. 15:35
11/26 anonim válasza:
Mondjad nyugodtan, mi pedig jót nevetünk rajtad, és így kerek a világ.
12/26 anonim válasza:
Van jópár naprendszer a világegyetemben, kizárt, hogy csak ezen a Föld nevű bolygón alakult volna ki élet.
Az UFO nem egyenlő a földönkívülivel, egy tanár feje mellett elsüvítő papírgalacsin is az, amennyiben a tanár nem tudja beazonosítani, mi volt az (ezt a példát egy egykori fizikatanárom mondta). :-)
13/26 anonim válasza:
Kedves kételkedő barátom én hiszek bennük, sőt ez már több egyfajta hitnél, viszont amikor valaki rákérdez muszáj nemet mondanom, mivel az emberiség egy ostoba együgyű népség azt hiszi ő a világ közepe és pontosan ebben a hitben kell hagyni őket, ami még nem sejtik az igazságot, nem tudnak a párhuzamos világok közti háborúról... Hoppá! Elszóltam magamat ki fognak rúgni :((
14/26 A kérdező kommentje:
Kutatasokat vegezve,es riport alanyokat halgatva azt a kovetkeztetest vontam le hogy rajtunk kivul senki mas nincs az univerzumban. Viszont a kiserletezesek nagyonis valosagosak misem bizonyitja ezt mint James Mcmahon aki azt alitja rajta is kiserleteztek. Elmondja hogy kulonbozo sejt atalakito szerumokat fecsekndeztek be neki ami altal mutacio albe igy, likvidalni akartak de,elmenekult.
2015. febr. 8. 18:30
15/26 A kérdező kommentje:
William Storm a Legvedelmiero pilotaja alitja es en is meg erosithetem hogy semmilyen foldonkivuli elet nincs rajtunk kivul. Az hogy embereken kiserleteznek es mutans szornyeket gyartanak bizonyitott teny.
2015. febr. 8. 18:42
16/26 anonim válasza:
UFO-k vannak, minden olyan tárgy annak számít amit észlel a radar, de jelet nem ad... Földönkívüli élet is van, a meteorokon található apró organizmusoktól a kisszürkékig. Szerinted csak itt alakult ki élet a földön? Kicsit gondolkozz már rajta... Amit a TV-ben látsz azt meg ne hidd el mert titkolnak mindent...
17/26 anonim válasza:
És a földönkívülieknek amúgy is mi köze az 51-es körzethez...? Lehet hogy embereken kísérleteznek ott de attól még vannak földönkívüliek... A kettő nem befolyásolja egymást. A teljes univerzumot még fel sem fedeztük, ki az az okos tudós aki kimondja hogy nincs rajtunk kívűl értelmes civilizáció? Akkor mi hogy jöttünk létre? Kérdező, nagyon tudatlan vagy, hiszel annak amit a TV-ben látsz... Attól hogy ott aztmondják hogy nincs attól az még nembiztos hogy úgy is van
18/26 A kérdező kommentje:
Tudatlan? Meg is engem igazol minden. Sot tobbet tudok mind gondolnad.. De mar le irtam mindent olvasgass nyugodtan amiket le irtam viszont annyit el mondanek hogy az emberi kiserleteket titkoljak es inkabb egy olyan fedosztoryval leplezik mint az ufok meg stb..
2015. febr. 8. 20:51
19/26 anonim válasza:
Már komolyan meg kell kérdezzelek, gondolod, ha többször állítasz marhaságot, akor hihetőbbé válik?
Ebben
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__6569..
azt állítod, hogy blogot vezetsz.
Nehogy má' iJJen heJesírással és fogalmazással igaz legyen!
.
"Ami mar regota bizonyitott teny miszerint foldonkivuli eletnek nincs nyoma sehol."
Ezt honnan veszed, hiszen 103 helyen lehet nyoma, csak mi még egyet sem találtunk közülük!
20/26 A kérdező kommentje:
Te egy tipikus az az ember vagy aki mindenfele marhasagot kommentel kozbe vigyorog hogy hatha valami ertelmeset irt. Nem! az egyetlen ertelmes dolog az volt hogy el olvastad a postom.
2015. febr. 8. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!