Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek az előző életben?

Ti hisztek az előző életben?

Figyelt kérdés

Olvastam a neten!

egy nő a gyerekéről beszélt , hogy sokszor van hogy a gyerek mindig az őzekről mesél neki , hogy látja maga előtt az őzeket, és hogy ő is volt már egyszer ez az állat, és egy nagy éles tárgyal (PL: BALTA), fejbe vágták és a fején lett egy nagyon mély vonal! (így halt meg, és így születette újjá)!

nagyon sokat írt még erről a történetről, és eléggé hihető!

2012. júl. 10. 12:19
1 2
 1/11 anonim válasza:
95%
Én simán hiszek az előző életben. Például a félelmeid valamitől sem véletlenek szerintem.
2012. júl. 10. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Sok ilyen történetet gyűjtött össze az egyik kutató, Ian Stevenson, nézz utána.

Ennek a cikknek az alján is találsz kettőt:

[link]

2012. júl. 10. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Én hiszek ebben, saját tapasztalatom alapján. Képzeljétek el, nekem anyukám meséli mindig, hogy régebben amikor kicsi voltam, egy lányról meséltem neki, akinek bőrruhája volt, és én is mindig annak akartam öltözni oviban farsangkor. Én erre már nem emlékszem, de gyakran van ilyen bőrruhás emberekkel álmom, annyira valóságosak, hogy azt hiszem mindig hogy ez a valóság. Lehet, hogy csak azért álmodom ilyeneket, mert anyukám erről mesél, de az is lehet, hogy az előző életemet álmodom :) Tök fura ez, és néha elgondolkozom rajta, hogy vajon tényleg létezik ilyen?
2012. júl. 10. 13:18
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. júl. 10. 13:40
 5/11 Antimod ***** válasza:
93%

Stevenson teóriája elég megcáfolhatatlannak tűnik (pláne, hogy biológiai szinten is alátámasztotta, rengetegszer egybevágtak az emlékek bizonyos születési "rendellenességekkel"), de arról, hogy állat lett volna valaki előző életében, még nem hallottam.

Ahhoz persze elég tapasztalt vagyok, hogy ne zárjam ki, mint lehetőséget.

2012. júl. 10. 14:20
 6/11 anonim válasza:
47%
Én nem hiszek ilyenekbe régen én is azgondoltam ha meghalnék megint ujra születek de nem emlékszek a régi életemre ... De egy nap bátyám mesélte h volt egy ismije aki leugrodt a 10. Röl mert skizo volt ès aki a barâtnöje volt a srácnak ugy gondolta h beszélni akar vele szal meg idézték a srácot de rosszul sült el mert az egyik csajnak lecsuszott a keze a poháról ergo rossz szelem jön elö ... És aza szelem bele szált a halott csávónak a barátnöjébe aki igazából a halott srác volt ... És a bátyám rá elvel a csajal és nem ugy viselkedt mint elötte aztán vhogy rájött h ez a srác az és bátyám arról kérdezet h mivan halál után (azt mondta h sötétségben vagy világoságban vagy attól függ h öngyilkosság volt vagy sem és ott vagy fogalmam sincs hány napig és ha nem találod meg a fényt vagy a sötétséget akk bent ragadsz a sötétségbe/világosâgba örökre ...
2012. júl. 10. 18:27
 7/11 KMJ ***** válasza:
Én nem tudom elképzelni, hogy állatok lelkéből ember fejlődjön ki, esetleg úgy, hogy segítenek az állatok fejlődni az embereknek, de nem úgy hogy belőlük fejlődnek ki.
2012. júl. 10. 20:08
 8/11 Antimod ***** válasza:
100%

"Én nem tudom elképzelni, hogy állatok lelkéből ember fejlődjön ki [...]"

Én úgy képzelem el ezt az egészet, hogy adott a lélek (korlátlan tudással), és adott az aktuális agy. Ha ez egy állaté, akkor nagyon keveset fog fel a lélekből, ha az emberé, akkor többet (persze szórás itt is van). De mondom, ilyet még nem hallottam, hogy valaki előző életében állat lett volna.

2012. júl. 10. 21:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A léleknek is megvan a maga evolúciója. Szóval ez a fogalom, hogy a lélek evolúciója csakis akkor lehet, ha az állati tudatból lassan lassssan emberi tudat fejlődik. szerintem lehet, hogy a lélek is fejlődik, tehát akkor állati lélek (vagy inkább tudat) volt korábban.
2012. júl. 10. 21:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, természetesn hiszek benne. Az előzőben is, meg az ezután következőben is.
2012. júl. 10. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!