Tényleg elég sok újraélesztett ember mesél fényes folyosó végén álldogáló alakokról meg ilyesmiről. De nem hiszem hogy ez bármit is bizonyítana, főleg nem a halál utáni életet. Ami egyébként érdekes fogalom, a halál utáni időt szerintem nem életnek kéne nevezni, mert nem az. De erre senki nem tudja biztosan a választ és lehet hogy jobb is így.
2012. szept. 8. 21:58
3/14 anonim válasza:
A menyben és a pokolban nem hiszek, mert ez a Judeo-keresztény-muzulmán valláson kívül nem létezik.
Ha reinkarnáció létezik is, az sem az én életem lesz, hanem egy másik emberé. Az az ember nem én leszek. Szinte azt is mondhatom, hogy semmi közöm hozzá.
2012. szept. 8. 22:02
4/14 anonim válasza:
N E M!!
2012. szept. 8. 22:14
5/14 anonim válasza:
igen
A lélek az nem hall meg egy bizonyos létformában mindig létezünk.Majd ujra születünk egy másik testben más személyiségel.
Ugy tudom több dimenzio sik van amiböl mi csak 3 dimenziot érzekelünk utána a 4-5 sikra kerülünk a szellemi majd a neotikus létbe és utána ujjá születünk.
A fényröl több élmény beszámolott lehet olvasni lehet,hogy ugy van.En ezeket egy keresztény misztikus könyvében olvastam,de nagyon komoly dolgokat ir a könyvében nem ez a fö témája.viszon voltak képeségei mert már nem él ,amivel ezt a másik világott is idöközönként meg látogatt.De láttam már dolgokat igy tudom ,hogy van egy oda át.
2012. szept. 8. 23:30
6/14 anonim válasza:
hiszem abban, hogy a lelkem örökké él:) és biztos hogy nincs pokol :D újra megszületés is van, nem muszáj feltétlenül a földre újra megszületni lehet máshova is :)
2012. szept. 9. 04:07
7/14 anonim válasza:
Igen létező dolog de ezzel mindenki csak halála után szembesül majd...
2012. szept. 9. 05:00
8/14 anonim válasza:
Én még a halál előttiben is!
2012. szept. 9. 05:53
9/14 chrishu válasza:
Én igen. De majd kiderül
2012. szept. 9. 09:32
10/14 anonim válasza:
Hogyan mondja meg egy, vagy több ÉLŐ ember, hogy mi van a halál után?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!