Ti hisztek a halál utáni életben?
lehetséges
én pl. egyszerűen nem tudom elhinni, hogy meghalok
tudom, hogy fizikailag bekövetkezik, de úgy gondolom, hogy nem vész el semmi
(csak ez a durva test és ez a kettős, önellentmondásos, önmagával viaskodó félprimitív földi életforma)
a testelhagyás lehet a kulcs ezekhez a dolgokhoz
feküdni hullapózban (savaszana), éber tudatossággal
az ülőmeditáció szerintem nem igazán jó semmire, talán csak arra van, hogy a tanítványoknak ne keletkezzenek valós tapasztalásaik
nehogy már többet tudjanak, mint a mester :-)
Egy apám által szerzett dokumentum filmben láttam. (apám a hadügyi minisztérium igazgató helyettesének az unokatestvére.. tehát gondolom nem egy kamu videó. nem vihettem el itthonról megmutatni haveroknak. de itt leírhatom, hiszen ez csak egy komment
Na a videóban az volt hogy egy önkéntes ember vállalta a halált egy bizonyos toxikus méreggel (tök kemény, fekete szine volt a vidiben.) ami 1 perc alatt szívleállást okoz, azonban semmit se károsít a szervezetben, tehát defiblilátorral újraéleszthető az illető. Nos befecskendezték neki, elaludt, majd hirtelen felriadt...
Nos az önkéntes 3.5 percig volt halott!!. azonban ő annyit élt át. hogy becsukja a szemét majd felriad, ahogy ujraélesztették a defiblilátorral. Tehát kiderítették hogy a HALÁL UTÁN SEMMI ,de tényleg semmi sincs.. A videóban kisérletezett emberek arca eltorzított ugyanis bűncselekmény egy embert megölni, mégha kérik is arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!