Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Melyik Ufolgógust tekintenéd...

Melyik Ufolgógust tekintenéd példaképnek kutatói tevékenysége alapján?

Figyelt kérdés

Én David Ickeot, Denikent, Keviczkyt és Nick Popeot külföldiek közül. De a mieink közül is Hargitai Károlyt, dr. Egely Györgyöt és Kalmár Ivánt valamint Soós Tibort is.

Van valamelyikőjük akiket az amatőri vagy profi ufológusi pályád alatt példaképnek tekintesz és próbálsz hasonló lenni hozzá?

2015. jan. 31. 13:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
2015. jan. 31. 13:45
 2/13 anonim ***** válasza:
54%

Egyértelműen 404-et

Egyetlen másik ufó-kutató se tudott annyi földönkívülit találni az ismert világegyetemben eddig mint ő (reptoid, krixkraxi, lumbulábiak, guajmán, poloskoid, plejád, annunaki)

Ráadásul villogó követ is adtak neki a földönkívüliek amikor elrabolták, ilyet még David Icke sem kapott a reptoidoktól!

Mondjuk Szenthelyi Árpád és diator se volt semmi :) de 404 vitte a pálmát :)

2015. jan. 31. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Másfél éve feltűntek ezen az oldalon az ügynökök.

J, V, K, és még volt pár közülük.

Ők adtak át infót az itteni közösségnek, mondhatni szivárogtattak az ügynökség titkaiból.

Volt hogy a főnökük írt ide, és idézést írt ki, amennyiben tovább folytatják ezt az oldalon.

Majd eltűntek szép lassan, gondolom ők is villanófénymemóriatörlést kaptak.

És most itt kérdezgetnek a témában, mert nem értik a bennük felmerülő gondolatokat.

2015. jan. 31. 14:30
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
Én egyiket se ismerem, így nem lehet egyikük se a példaképem. Bár egyszer már beszéltem David Ickével a facebookon, de egy szavát se értettem, mivel más nyelven beszélünk. Mondtam is neki, hogy egy szavát se értem, de valószínűleg ő se értet engem, mivel tovább írta a hülyeségeit.
2015. jan. 31. 14:33
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
#3 Az ügynökök többsége még mindig itt van beépülve a civilek közt, viszon én nemrég tértem vissza egy szigorúan titkos küldetésből, de most már megint itt vagyok valószínűleg egy jó ideig itt is maradók.
2015. jan. 31. 14:45
 6/13 anonim ***** válasza:
41%

D ügynök vagyok csak akkor írok ha felkeltettétek az érdeklődésemet

D ügynök most lelép

2015. jan. 31. 18:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Kisfaludy György, ez nem kérdés! Mellette még Indy Attilát is megemlíteném. ;)
2015. febr. 1. 12:50
 8/13 anonim ***** válasza:
42%

Tevékenysége alapján?

Az alaján, hogy az esetek többségében egymásnak ellentmondó "szemtanui" meséket kiván közös nevezőre hozni, aztán megdönthetetlen igazságként eladni?

Egyiket sem. Annyival többek követőiknél, hogy ki tudják használni azok tudatlanságát.

2015. febr. 1. 15:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Magyarok közül én mindig Soós Tibort tartottam a leghitelesebbnek és mindig nagyra becsültem a munkásságát. Még megemlíteném Nemere Istvánt is, aki elsősorban író, de az ufókutatáshoz is kötődik a neve.
2015. febr. 1. 18:28
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
Akik rendszeresen beszélnek idegenekkel.
2015. febr. 3. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!