Ez mi a jó fene volt?
Van egy hétvégi házunk. Nem szeretnék pontos helyleirast adni, de hegyes-dombos helyen van legközelebbi falu olyan fél km-re. Most hétvégén is ott voltunk pár haverommal.Este kiültünk sörözni ahogy szoktunk.
Beszélgetünk, röhögünk ahogy szoktunk. Egyszer csak nagy durranást, villanást észleltünk a hegy felől. Legyintettunk, biztos valakinek maradt tűzijátéka szilveszterről. De nem úgy durrant,ahogy a tűzijáték szokott. Figyeltünk, hátha lonek még. Aztán egyszer csak egy fényes szikra végigfutott a Tv tornyon, abban a pillanatban jött a második, ez már egyértelműen nem tüzijáték volt. Sokkal hangosabb és fényesebb volt. Olyan fényes, hogy utána kellett egy kis idő mire a szemünk újra hozzászokott a sotethez. Szörnyen ugattak a kutyák a faluban. Másnap felmentünk a hegyre, azt hittük felrobbant valami. És minden épségben volt, viszont a bokrok és a kisebb fák meg voltak dőlve, mint amikor egy nagyobb szél fúj. De nem egyiranyban, hanem úgy mintha egy kör közepéről kifelé doltottek volna őket. Gondoltam, lefotózom a mobilommal, de nem működött. Pedig úgy emlékeztem hogy feltöltöttem. (azóta nem tudom használni, hiába töltöm fel) Visszamentünk és egész úton gondolkoztunk, hogy mi lehetett, de nem találtunk ésszerű magyarázatot. A Laci azt mondta, UFO. Kiröhögtük. De lehet, hogy mégis?
"Ez mi a jó fene volt?"
Ez pont az volt.
Hát, ez hasonlóan rejtélyes, mint a múltkori kérdező éjjeli, erdei esete a háromszög alakú tárggyal. Először elektromos vezetékek elszakadására gondoltam, de most már bizonytalan vagyok. Milyen színű volt ez a nagyon erős és nagy fény? Van ott a hegyen, a helyszínen elektromos vezeték?
Az UFO-jelenségeknél gyakran megfigyelhető, hogy a tárgy közelében nem működnek az elektromos készülékek, berendezések. De mindez akkor, ott élőben zajlik le így, utána helyreáll a működésük. Itt az is furcsa, hogy most sem működik a telefonod.
Kb mennyi ideig tartott a vizuális ingert ért sérelem?
Vettetek észre bármilyen szokatlan közérzetet mikor a helyszínre értetek? Szédülés, hányinger, fejfájás?
Volt ilyen? S, még egy fontos kérdés, mennyit ittatok?
Nem furcsa hogy az UFO észlelések fotói videói 1 vagy 2 mega pixeles kamerákkal történnek!?
Meg állandóan ráncigálják a kamerát meg sikongatnak
hu oda nézz akkkuv**a mi volt ez ? láttad?
ved fel ved fel ott van ,,most ott hurrrrrrrr kkkkkk
bazmek ááá hhrttzz
Kb ilyen a felvétel amikor egy 5 ezer forintos teló val már profi képet készitek majdnem
Ne hallgass a hamis szuperhősökre, akik feltűnési viszketegségből akarják magukra vállalni a felelősséget. Valójában az egészről én tehetek, felrobbant a TARDISom, elpusztítva ezzel a teljes univerzumot térben és időben. Szerencsére tudtam csinálni egy újat, és az eseménynek nem maradt más nyoma, mint némi szikrázás és durrogás, amit a legtöbben el is felejtettek, ti valószínűleg a látens pszichikus potenciálotok miatt emlékeztek rá, amit extraporált a házatok alatti időrepedés háttérsugárzása.
Még egyszer elnézést minden érintettől.
Én voltam igazából superman-t keresttem meg batmant.
Üdv.Robin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!