Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez mi a jó fene volt?

Ez mi a jó fene volt?

Figyelt kérdés

Van egy hétvégi házunk. Nem szeretnék pontos helyleirast adni, de hegyes-dombos helyen van legközelebbi falu olyan fél km-re. Most hétvégén is ott voltunk pár haverommal.Este kiültünk sörözni ahogy szoktunk.

Beszélgetünk, röhögünk ahogy szoktunk. Egyszer csak nagy durranást, villanást észleltünk a hegy felől. Legyintettunk, biztos valakinek maradt tűzijátéka szilveszterről. De nem úgy durrant,ahogy a tűzijáték szokott. Figyeltünk, hátha lonek még. Aztán egyszer csak egy fényes szikra végigfutott a Tv tornyon, abban a pillanatban jött a második, ez már egyértelműen nem tüzijáték volt. Sokkal hangosabb és fényesebb volt. Olyan fényes, hogy utána kellett egy kis idő mire a szemünk újra hozzászokott a sotethez. Szörnyen ugattak a kutyák a faluban. Másnap felmentünk a hegyre, azt hittük felrobbant valami. És minden épségben volt, viszont a bokrok és a kisebb fák meg voltak dőlve, mint amikor egy nagyobb szél fúj. De nem egyiranyban, hanem úgy mintha egy kör közepéről kifelé doltottek volna őket. Gondoltam, lefotózom a mobilommal, de nem működött. Pedig úgy emlékeztem hogy feltöltöttem. (azóta nem tudom használni, hiába töltöm fel) Visszamentünk és egész úton gondolkoztunk, hogy mi lehetett, de nem találtunk ésszerű magyarázatot. A Laci azt mondta, UFO. Kiröhögtük. De lehet, hogy mégis?

2015. jan. 25. 18:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
52%

Én voltam, épp akkor vettem fel a superman ruhám és indultam menteni.

A kellemetlenségekért elnézést kérek!

2015. jan. 25. 18:39
 2/24 A kérdező kommentje:

XD Birom az ilyen kommenteket. Ezért már kapsz kekszet.

De ha valakinek lenne értelmes hozzáfűznivalója, azt várom azért.

2015. jan. 25. 18:53
 3/24 anonim ***** válasza:
32%
#1 te vagy superman?Hogy lettél az?Én lehetek batman?
2015. jan. 25. 19:23
 4/24 anonim ***** válasza:
34%

Nem lehetsz, Batman is én vagyok!

Max Robin lehetsz.

2015. jan. 25. 19:59
 5/24 Missi_Key ***** válasza:
amerikai titkos katonai fegyver :D itt kísérletezgetnek
2015. jan. 25. 20:32
 6/24 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mással fotózni esetleg? Hátha az működne.
2015. jan. 25. 21:06
 7/24 anonim ***** válasza:
87%
Este kiültünk sörözni ahogy szoktunk. Beszélgetünk, röhögünk ahogy szoktunk. És láttunk egy UFO-t ahogy szoktunk.
2015. jan. 25. 21:50
 8/24 anonim ***** válasza:

Néha elgondolkozom ilyenkor milyen válaszra várnak a kérdezők.

Igen szerintem is UFO volt a Lacinak volt igaza.

Nyílván nem katonai kísérlet, mert lássuk be magyar költségvetésből ez elégé nevetségesenk hangzik, illetve nem ilyen helyen történne. Természeti jellenségnek csak a villám jutt eszembe, vagy a gömb villám, de azóta valakik bebizonyították, hogy a gömbvillám valójában csak egy plazma gömb. Persze ha figyelembe veszünk bizonyos észleléseket gömbvillámokkal kapcsolatban, akkor elképzelhető, hogy mégis csak az volt ez esetben a Laci tévedett.

2015. jan. 25. 22:17
 9/24 A kérdező kommentje:

Micsoda szuperhős gyülekezet! XD

Hát fotózni a telómmal tudtam volna. Holnap elviszem szervizbe meló után.

Na végre értelmes komment! Vihar az nem volt mondjuk.Ha katonai kisérlet lett volna, biztos hallotttuk volna elmenni őket. Lehet hogy tényleg ufo?

2015. jan. 25. 22:43
 10/24 anonim ***** válasza:

EMI?

Magyarázatot adna a telód tönkremenetelére és a TV torony szikrázására is.

2015. jan. 25. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!