Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mi lehetett ez az...

Szerintetek mi lehetett ez az este?

Figyelt kérdés
Vidéken élek egy faluban. Természetet ismerem, ott nőttem fel. Bevallom épp valami rosszat álmodtam, rosszul aludtam, forgolódtam. Félálombam meghallottam egy kutya szerű ugatást, ami jellemző itt vidéken egyébként is. Viszont hosszabban hallgatva kezdett érdekes lenni a dolog, és kissé félelmetes is! Arra figyeltem fel, hogy mindig 5 ritmusból álltak a hangok, ugyanis két állat, vagy valami lehetett. A ritmus mindig két titi és egy tá volt. Az egyiknek vékonyabb volt a hangja. Azon felül hogy nem változtak 45-50 percen át a ritmusok, az ugatás szerű hangok sem voltak élesek, és úgy következtek egymás után mintha beszéd, vagy kacagás szerű lenne. Kutyák így nem ugatnak, ritmussal biztosan nem. Nem néztem ki az utcára, féltem is, meg egyébként is redőnyünk van annak zörgésével meg nem keresem magamnak a bajt :P Nem vagyok hülye, nem ittam, ismerem az állatokat s azok furcsa hangjait is, de ilyet még nem tapasztaltam.

2014. dec. 26. 08:21
 1/10 Legoman ***** válasza:
:) Ne aggódj, semmi olyan nem történt, amitől félned kellene.
2014. dec. 26. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom.
2014. dec. 26. 10:51
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Ezek nem sima kutyák, hanem kútcsák voltak. A kútcsa a loú rokona. Gyakorta kommunikálnak így egymással (Ez mutatja, hogy valamiképp magasabb szintűek mint az állatok többsége.)
2014. dec. 26. 20:29
 4/10 A kérdező kommentje:
:D oké. Mondtam hogy nem vagyok hülye, sem hiszékeny.... de értem én a viccet :)
2014. dec. 26. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha már épphogy fent voltál, akkor biztosan nemcsak álmodtad. így a leírásból ítélve szerintem sem kutyák voltak. Bár én is féltem volna, meg gondolom még sötét is volt, de kár, hogy kíváncsiságból legalább egy pár pillanatra nem nyitottad ki az ablakot, hogy jobban hallhasd ezeket a különös hangokat.
2014. dec. 26. 22:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen. Félálomban hallgattam, s mivel sötét volt próbáltam csak lazítani, vissza aludni. Mellesleg a kutyaugatás még nyuhtatólag is hát az emberre vidéken. S ahogy próbáltam vissza aludni, kb 15perc után már elég fúrcsának éreztem a pontos ütemet, innentől már direkt hallgattam az érdekes hangokat... Hát nem tudom, beszari vagyok :D mellesleg régen volt már ufót élményem, nem is szeretnék ezzel foglalkozni, az én lelkem nem bírja az ilyen megmagyarázhatatlan izgalmakat. Meg őrült sem szeretnék lenni sem magamnak, sem másoknak :) Csak gondoltam hátha tud valaki más vidéki magyarázatot adni nekem..
2014. dec. 27. 08:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy két állat válaszolgatott egymásnak.
2014. dec. 27. 11:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen az is lehet. Meg én sem ismerhetek azért mindent :)
2014. dec. 27. 12:07
 9/10 anonim ***** válasza:
csak én voltam
2014. dec. 28. 15:48
 10/10 A kérdező kommentje:
:D akkor megnyugodtam..
2014. dec. 28. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!