Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy vezethetik a repülő...

Hogy vezethetik a repülő csészealjakat és társait, amikor azokon se szárnyak / farok, se fúvócső nincsen?

Figyelt kérdés
Társai alatt a repülő háromszögekre és szivarokra gondolok.
2014. dec. 22. 15:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Térhajtással. Meghajlíccsák a téridőt. Már a náciknak is megtanítoták az ufók, így gányólták össze a Haunebú-3-at az első emberi UFÓt https://www.youtube.com/watch?v=phFeX_2pSAc
2014. dec. 22. 15:32
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen jelenségek nagy része csalás. De éppen az a lényeg, hogy nem ismert számunkra az idegen technológia. Viszont igen nagy valószínűséggel ezek a repülő csészealjak nem földönkívüli járművek, hanem emberkéz alkotta repülő tárgyak, drónok stb. Ha jól tudom már a 50-es 60-as évektől kezdve vagy tán régebbtől folynak az antigravitációs kísérletek persze ez csak találgatás, de nem lennék meglepve, ha sikerült volna nekik.
2014. dec. 22. 15:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Németországban a háború alatt születtek tervek, részben meg is valósult.

Amik elvitték, befejezték láttam filmet a kísérleti repülésről.

Nem vált be, nem foglalkoztak vele tovább..

2014. dec. 22. 15:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy ki vannak világítva, különben nem vennénk őket észre.
2014. dec. 22. 15:57
 5/12 anonim ***** válasza:
37%

Csak azért vannak kivilágítva, hogy sikeresen bújkálhassanak előlünk.

.

Spirituális hajtóműveik vannak!

Annyira bepörgetik magukat az emberi értetlenségen és a szepticizmuson, hogy akkora forgási energiát nyernek, hogy repülhessenek, mint a frizbi!

2014. dec. 22. 16:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Mármint ezen? [link]

Vagy ezen? [link]

2014. dec. 22. 16:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Az első ez: [link]
2014. dec. 22. 16:34
 8/12 A kérdező kommentje:

A B-2-esnek vannak normál szárnyai és hajtóművei, melyek előre tolják, és számítógépe, mely a függőleges vezérsíkot pótolja, ennél a repülést nem nehéz elképzelni.

Viszont a második képen levő repülő háromszögön nincsen semmi, ezért nem tudom elképzelni a vele való hagyományos és függőleges fel és leszállást.

2014. dec. 22. 16:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Hol látod, hogy nincs semmi? Szerintem teljesen homályos a kép. Vagy a csészealjaknak meg a többi cuccnak tervrajzokat kéne permetezniük magukból? :D

Sajna a kémtrél mellett nem maradt elég hely. :(

2014. dec. 22. 18:09
 10/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt olvasd el...

Amit én korabeli filmen láttam, az amerikai kísérletet, amit a németektől vittek el, kb. az van a linkelt oldalon leírva.

És nem kell se szárny, se kormányfelület se semmi a függőleges felszálláshoz, tudniillik, ha nincs mozgás, vagy lassú a sebesség semmit sem érnek.

Fúvókákkal van megoldva a dolog, azok meg nem feltétlenül látszanak.

Nézd meg felszálláskor a Harriert, ott és akkor nem kell hozzá (nem működik!) a kormányfelület, tulajdonképpen szárny se kéne, annak csak később lesz, vízszintes repüléskor szerepe, mint a kormányfelületeknek is.

2014. dec. 22. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!