Szerintetek ezek mik lehettek?
Tegnap este fél 7 körül Dél-Pest felett fura dolgot láttam. Jöttem haza a munkából és a szemem sarkából, nekem jobb oldalt megláttam egy ablakszerűen feloszott fénnyel világító valamit. Megálltam, és akkor megláttam a villogó jelzőfényeket, így elkönyveltem magamban, hogy repülő. Elindulok megint (a géppel ellentétes irányba, az északnyugat felé ment, én meg délkelet)de kb. 5 lépés után még mindig ott volt a szemem sarkában. Ugyebár, mivel egy gép viszonylag gyors, ráadásul ellentétes irányba ment, ezért el kellett volna tűnnie már. Megállok, megint ránézek és teljesen ledöbbentem. A repülő (vagy akármi, ami az volt) egy helyben állt az égen! Vele ellentétes irányba (délkelet felé), egész közel hozzá pedig egy halványpirosas-fehéres csillag haladt(!) békésen. Ez kb. 3 mp-ig tartott, ezután a csillag megállt és a repülő meg továbbindult. Olyan volt, mintha megérezték volna, hogy én nézem őket, ezért elkezdtek rendesen viselkedni, mintha ők csak csillag és repülő lennének.
Köszönöm annak, aki végigolvasta.
Ti láttatok már ehhez hasonlót?
épp ma volt a hírekben..... UFO repült magyarországon, nemtudják mi volt, de igazi felvétel volt, hamisíthatatlan szituációban
...
#4 (kérdező)
A forgószárnyas repülő tud egy helyben állni!
Ha felhős az ég, a felhőkhöz viszonyítasz, de mivel több felhőréteg cumulus nimbus, stratocumuli... egymás alatt áthaladnak, pillanatnyilag olyan helyzett állhat elő, hogy állóképet látsz - pedig halad. Ha a haladó tárgyhoz képest pillanatnyilag "megáll" a felhő, akkor a tárgy "elindul", majd ismét megállhat, ha a felhők szinkronba kerülnek...
remélem érthető.
A másik egyszerűbb magyarázat: a műhold pályát módosít, akár 10 ezer km/h-val. A helikopter pedig valóban képes egyhelyben lebegni és ha elég magasan van, a hangját sem hallod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!