Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ezek mik lehettek?

Szerintetek ezek mik lehettek?

Figyelt kérdés

Tegnap este fél 7 körül Dél-Pest felett fura dolgot láttam. Jöttem haza a munkából és a szemem sarkából, nekem jobb oldalt megláttam egy ablakszerűen feloszott fénnyel világító valamit. Megálltam, és akkor megláttam a villogó jelzőfényeket, így elkönyveltem magamban, hogy repülő. Elindulok megint (a géppel ellentétes irányba, az északnyugat felé ment, én meg délkelet)de kb. 5 lépés után még mindig ott volt a szemem sarkában. Ugyebár, mivel egy gép viszonylag gyors, ráadásul ellentétes irányba ment, ezért el kellett volna tűnnie már. Megállok, megint ránézek és teljesen ledöbbentem. A repülő (vagy akármi, ami az volt) egy helyben állt az égen! Vele ellentétes irányba (délkelet felé), egész közel hozzá pedig egy halványpirosas-fehéres csillag haladt(!) békésen. Ez kb. 3 mp-ig tartott, ezután a csillag megállt és a repülő meg továbbindult. Olyan volt, mintha megérezték volna, hogy én nézem őket, ezért elkezdtek rendesen viselkedni, mintha ők csak csillag és repülő lennének.

Köszönöm annak, aki végigolvasta.

Ti láttatok már ehhez hasonlót?

2014. nov. 12. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Műholdak, repülők, a szokásos.
2014. nov. 12. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
ez az űrpálinka hatása, nekem bezzeg nem adtál!szégyeld magad!
2014. nov. 12. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Ufó invázió
2014. nov. 12. 22:03
 4/11 A kérdező kommentje:
És a repülő mégis mitől állt egy helyben, ha csak a "szokásos" volt? Ha a fénylő pont egyszer csak megállt, akkor nem lehetett műhold.
2014. nov. 13. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:

épp ma volt a hírekben..... UFO repült magyarországon, nemtudják mi volt, de igazi felvétel volt, hamisíthatatlan szituációban

...

2014. nov. 14. 00:32
 6/11 anonim ***** válasza:

#4 (kérdező)

A forgószárnyas repülő tud egy helyben állni!

2014. nov. 15. 21:01
 7/11 VaTa94 ***** válasza:
kedves hatos (?) válaszadó az összes repülő tud egy helyben állni viszont lebegni elég kevés üdv az új nyelvtantanárod, (bár mintha már nem lenne nyelvtanóra na mind1) szevasz, amúgy lehet UFO mér ne bár annyi sz*r van az égen meg a világűrben, amiről nem is tudunk meg amit meg mi küldtünk fel, van rá esély hogy azonosítatlan repülő tárgy.
2014. nov. 17. 19:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100% Idegen lények járművei, kiknek megsérült a láthatatlanná tévő, fejlett technológiáik, "készülékük", tályékozódás közben...
2014. nov. 18. 04:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha felhős az ég, a felhőkhöz viszonyítasz, de mivel több felhőréteg cumulus nimbus, stratocumuli... egymás alatt áthaladnak, pillanatnyilag olyan helyzett állhat elő, hogy állóképet látsz - pedig halad. Ha a haladó tárgyhoz képest pillanatnyilag "megáll" a felhő, akkor a tárgy "elindul", majd ismét megállhat, ha a felhők szinkronba kerülnek...

remélem érthető.

A másik egyszerűbb magyarázat: a műhold pályát módosít, akár 10 ezer km/h-val. A helikopter pedig valóban képes egyhelyben lebegni és ha elég magasan van, a hangját sem hallod.

2014. nov. 27. 01:18
 10/11 anonim ***** válasza:
utobbi válaszadonak üzenném, hogy egy repülőgépet meg lehet különböztetni éjjel és nappal egy aránt...éjjel megvannak a jelző fényeik, nappal meg tisztábban kivehető az alakjuk...
2014. nov. 27. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!