Mik lehettek a Flatwoods-i szörnyek? Földönkívüliek?
Az eset itt olvasható magyarul, nem túl hosszú.
Számomra a szkeptikus magyarázat szörnyen gyenge és idióta.
A tipikus "keressünk egy meteort az 5 csrillióból ami akkor volt észlelhető" és a "süssük rá a látottak kinézetét valami hasonlóra ami az erdőben látható".
Nem vesznek figyelembe egy csomó mellék tényt sem ( a későbbi megbetegedést, a méreteket stb.) Ja és tipikusan megint mindegyik szemtanú hülye, de majd a szkeptikusok megmondják a frankót eset =)
Az eset egyedülálló, hasonló nem is nagyon történt ha jól tudom. Szerintem valamiféle idegen gép lehetett ami felderíti a terepet, esetleg talán ült is benne valaki. Nekem félig mechanikusnak néz ki.
Mindegyik szemtanú ugyanúgy rajzolta le a lény kinézetét egymástól függetlenül:
"Számomra a szkeptikus magyarázat szörnyen gyenge és idióta."
Meglepő lenne ha nem így lenne...
A kép alapján egyértelmű, hogy egy Dalek volt. A Doktor már elintézte, nyugi.
De igen, valószínűneg a te magyarázatod a menő, hiszen az emberek mindig a színtiszta igazságot beszélik.
A szemtanuk szerint így nézett ki [link]
Ez egy középkori boszorkányra hasonlít, akikről tudjuk hog gyermekeket ettek és azt is hogy a földönkívüliek is embert ettek, lehetséges, hogy a korabeli boszorkánylegendák alapja egy vadászó földönkívüli faj.
"a korabeli boszorkánylegendák alapja egy vadászó földönkívüli faj"
Na bakker. Akkor nem kellett volna kivégeznünk azt a pár millió embert? Oooops. Bocsesz. Hol voltál te eddig?
Üdv, VIII. Ince pápa.
Az is lehet, hogy gey sima gyöngybagoly volt, amelyik nagyobbra nőtt. Itt van egy álló bagoly teljesen azonos pofával [link]
Persze lezuhant egy meteror és közben látták a bagjot, de az is lehet hogy a Kluk-Lux klán szertartása volt, mert arra is hasonlít
Kár hogy magyar esetek nincsenek. csak amerikába szállnak le az ufók :S
#3-as. Hát de most komolyan. Nem azt mondtam, hogy fogadd el amit én írok, de igen 3-4 méteres baglyot látott mindenki, persze a megbetegedésekre a kutya se adott magyarázatot, meg a furcsa füstre és fekete folyadékra sem.
#4 Jaja, de lehet tiéd a jó, hiszen az emberek mindig ugyanazt a hazugságot beszélik egymástól függetlenül is.
Amúgy a barlangrajzra tényleg hasonlít valamilyen szinten, de nem mondanám hogy ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!