Akik szerint a Földönkívüliek közül néhányan itt élnek a Földön és tanulmányoznak minket, mire alapozzák ezt?
Engem is érdekelne.
Istenben nem hisznek és Jézusban sem, mert csodák nincsenek.
De a repülő csészealjakban és az összeesküvésekben igen...FURA!
Korunk legnagyszerűbb idézve(Stephen Hawking):
"Bizonyos, hogy van a Földön kívül is élet, azonban az csak mikroszkópikus."
Először is UFO-t ugye több millióan láttak, ráadásul mind független szemtanú . Rengeteg kétes eset van, hogy le is zuhantak, sokakat elvittek stb . Ezek után elkezdtem kutatni a régebbi történelmi forrásokat és kiderült, hogy ismeretlen repülő tárgyakat már több ezer éve látnak . Tehát valakik vagy valamik már itt röpködnek a fejünk felett mióta az emberiség az eszét tudja . Innen kezdett el jobban érdekelni a téma és mivel szerettem a történelmet jobban utánanéztem . Aki így tesz láthatja, hogy az egymástől független emberi kultúrákat egyvalami köti össze : szinte az összes nép legendája az adott népet egy égből leszállt isten teremtményeinek mondja . És akkor ott vannak még a hihetetlen építészeti alkotások a Nagy Piramis, a több tízezer éves városok amik ma a tenger mélyén vannak (Bimini-szigetek, Tajvan mellett, Írország mellett, a Bermuda háromszög mélyén fekvő feltáratlan piramis stb) Az a rengeteg régi beszámoló, hogy az őslakosok az isteneket hús-vér személyeknek tartották, a barlangrajzok ahol szkafanderes nagy fejű lényeket ábrázolnak . A "csillaggyermek" koponyája akinek az apját még mindig nem határozták meg stb . Aki tanulmányozta a történelmet, rengeteg ilyen ellentmondásba botlik és tudja jól, hogy rengeteg olyan lelet van amit egyszerűen eldugnak a különböző múzeumok mélyén és nem vesznek róluk tudomást . A tudósok pontosan még a mai napig nem tudják, hogy alakulhatott ki szinte egyik napról a másikra a beszélő és gondolkodó ember . (történeti időben az a pár ezer év nagyon kicsinek számít) Hogy még mindig nem találták meg a hiányzó láncszemet, hogy még mindig nem tudják megmagyarázni a több tízezer éves afrikai aranybányákat amik több kilóméter mélyek (!) . Azthiszem ezek a dolgok eléggé elgondolkodtatók, hogy ne zárjuk ki hisztérikusan annak a lehetőségét, hogy az emberi fejlődésbe beleavatkoztak és az idegenek már meglátogatták a bolygónkat .
Orsitsch
Ilyen alapon az összes felettem elrepülő tárgy ufo, mert egyikről se tudom megmondani, hogy az most melyik járat, miféle repülő, stb.
ufo az, amiről tényleg senki nem tudja, hogy mi lehetett. Az hogy valami kőműves először lát műholdat vagy madarat, az még nem ufo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!