Mik lehettek a Flatwoods-i szörnyek? Földönkívüliek?
Az eset itt olvasható magyarul, nem túl hosszú.
Számomra a szkeptikus magyarázat szörnyen gyenge és idióta.
A tipikus "keressünk egy meteort az 5 csrillióból ami akkor volt észlelhető" és a "süssük rá a látottak kinézetét valami hasonlóra ami az erdőben látható".
Nem vesznek figyelembe egy csomó mellék tényt sem ( a későbbi megbetegedést, a méreteket stb.) Ja és tipikusan megint mindegyik szemtanú hülye, de majd a szkeptikusok megmondják a frankót eset =)
Az eset egyedülálló, hasonló nem is nagyon történt ha jól tudom. Szerintem valamiféle idegen gép lehetett ami felderíti a terepet, esetleg talán ült is benne valaki. Nekem félig mechanikusnak néz ki.
Mindegyik szemtanú ugyanúgy rajzolta le a lény kinézetét egymástól függetlenül:
Nekem teljesen egyértelmű, hogy bagoly volt, az esettel kapcsolatos többi "furcsa" jelenségre meg szintúgy réges-régóta van magyarázat. Nincs benne semmi rejtélyes, maga az eset érdekes és az a "szörny", amit kitaláltak, szintén klasszul néz ki, de számomra inkább az a legérdekesebb az egészben, hogy ezeknek az egyszerű, normális eseményeknek az egybeesését úgy ki tudta forgatni a sajtó, hogy máig vannak, akik benyelik az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!