A M. I. B-ek biorobotok lehettek?
Újszerű fényes, karcolásmentes autókkal jártak, mintha most jött volna a gyárból. Lehet frissen nyomtatták őket a 4D-s nyomtatókkal?
A szemük világított és érzelemmentes gesztikulációjuk volt. Lehet az idegenek adtak az USÁ-nak ilyen technológiát lényekkel vagy egy idegen faj gyártotta le őket?
ők egy másik téridő burokból jönnek, az a céljük, hogy olyan eseteknél, ahol teljesen nem volt müködőképes a memóriatörlés, félrevezetett dumával, megvezessék azt aki ezt átélte, h ez kormánytitok, és nem beszélhet róla...
csak egy a kérdés?
minden nemzetnek van egy MIB ügyosztálya, vagy mindegyik osztály kölcsönzi az eredeti ilyen műveleti csoportot felállító országtól ezeket az embereket?
és a végére a legérdekesebb dolog, de csak ha a realitások talaján akarunk maradni...
szóval a tökéletesen szép fekete autó h kerül oda, a kihallgatás helyszínére, mert pl az usa ban még megértem egyik helyről átautókáznak a másik városba, no, de ha épp kínában, van az esemény akkor ??
Sőt, 137D-s nyomtatókkal nyomtatták őket, azaz az igazán trendi intergalaktikus viszonylatban.
Ui: Most az komoly, hogy a Shadow Proclamation-t Árnyék Egyezménynek szinkronizálták?
# Szécsői Tibor: Igen, annak fordították.
Amúgy David Williams voltam. :)
Azt nem tudom. Az 5. Évad első pár részét láttam csak szinkronosan, aztán úgy döntöttem inkább nézem tovább felirattal.
Hát ja! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!