Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A M. I. B-ek biorobotok lehettek?

A M. I. B-ek biorobotok lehettek?

Figyelt kérdés

Újszerű fényes, karcolásmentes autókkal jártak, mintha most jött volna a gyárból. Lehet frissen nyomtatták őket a 4D-s nyomtatókkal?

A szemük világított és érzelemmentes gesztikulációjuk volt. Lehet az idegenek adtak az USÁ-nak ilyen technológiát lényekkel vagy egy idegen faj gyártotta le őket?

2013. dec. 15. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, ők csúcstechnológiájú androidok melyeket az Árnyék Egyezmény küldött. Leghíresebb képviselőjük Mr. Dread: [link]
2013. dec. 15. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:

ők egy másik téridő burokból jönnek, az a céljük, hogy olyan eseteknél, ahol teljesen nem volt müködőképes a memóriatörlés, félrevezetett dumával, megvezessék azt aki ezt átélte, h ez kormánytitok, és nem beszélhet róla...

csak egy a kérdés?

minden nemzetnek van egy MIB ügyosztálya, vagy mindegyik osztály kölcsönzi az eredeti ilyen műveleti csoportot felállító országtól ezeket az embereket?

és a végére a legérdekesebb dolog, de csak ha a realitások talaján akarunk maradni...

szóval a tökéletesen szép fekete autó h kerül oda, a kihallgatás helyszínére, mert pl az usa ban még megértem egyik helyről átautókáznak a másik városba, no, de ha épp kínában, van az esemény akkor ??

2013. dec. 15. 20:57
 3/8 Szecsői Tibor ***** válasza:
75%

Sőt, 137D-s nyomtatókkal nyomtatták őket, azaz az igazán trendi intergalaktikus viszonylatban.

Ui: Most az komoly, hogy a Shadow Proclamation-t Árnyék Egyezménynek szinkronizálták?

2013. dec. 15. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:

# Szécsői Tibor: Igen, annak fordították.

Amúgy David Williams voltam. :)

2013. dec. 15. 21:19
 5/8 Szecsői Tibor ***** válasza:
41%
#4 Furán hangzik így, maradok az angolnál, azt hiszem :). Bár, ezek után kíváncsi vagyok, a River Song -- Melody Pond vonalat hogy oldották meg magyarul. És szét is offoltuk a kérdést sikeresen! :)
2013. dec. 15. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Azt nem tudom. Az 5. Évad első pár részét láttam csak szinkronosan, aztán úgy döntöttem inkább nézem tovább felirattal.

Hát ja! :D

2013. dec. 15. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon kedves kérdező véleményem szerint Andruida 6.2 Új nyomtatóval 8D-s futószalagon nyomtatták őket. Üdv, a jóságos Jigsaw Alias Artu-ditu. ;)
2013. dec. 16. 09:59
 8/8 anonim ***** válasza:
2013. dec. 16. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!