Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Csak én vagyok aki így gondolj...

Csak én vagyok aki így gondolja? Tovább lent

Figyelt kérdés
Gondolom nektek is volt már hogy,álmotokban zuhantok és arra ébredtetek fel hogy leestek az ágyról vagy hogy hátra zuhantok az ágyon.Már egy éve hogy ilyen álmom volt utoljára és most valahogy eszembe jutott ez a dolog.Nemrég feljött valahogy nálam az u.f.o téma,és sok filmben,u.f.o-s beszámolóban mesélnek arról hogy este eljönnek értük és felvisznek minket az űrhajójukra stb.Szóval arra gondoltam hogy lehet akár egy magyarázata annak hogy zuhanásra ébredünk,hogy tényleg épp néhány percel ezelött raboltak el minket.Légyszíves ezektől hogy babonás vagyok,hülye meg hogy psichológushoz kéne mennem KÍMÉLJETEK MEG.NORMÁLIS Véleményeket kérek,(főként azoktól akik hisznek az u.f.o-kban)előre is köszi a válaszokat.

2014. nov. 7. 20:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon érdekes! Én egymást követő két éjszaka álmodtam azt, hogy zuhanok. Azota csak így a semmiből, el kezdett érdekelni az ufó téma...
2015. jan. 11. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!