Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Csak én vagyok aki így gondolj...

Csak én vagyok aki így gondolja? Tovább lent

Figyelt kérdés
Gondolom nektek is volt már hogy,álmotokban zuhantok és arra ébredtetek fel hogy leestek az ágyról vagy hogy hátra zuhantok az ágyon.Már egy éve hogy ilyen álmom volt utoljára és most valahogy eszembe jutott ez a dolog.Nemrég feljött valahogy nálam az u.f.o téma,és sok filmben,u.f.o-s beszámolóban mesélnek arról hogy este eljönnek értük és felvisznek minket az űrhajójukra stb.Szóval arra gondoltam hogy lehet akár egy magyarázata annak hogy zuhanásra ébredünk,hogy tényleg épp néhány percel ezelött raboltak el minket.Légyszíves ezektől hogy babonás vagyok,hülye meg hogy psichológushoz kéne mennem KÍMÉLJETEK MEG.NORMÁLIS Véleményeket kérek,(főként azoktól akik hisznek az u.f.o-kban)előre is köszi a válaszokat.

2014. nov. 7. 20:24
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ui.Nem azért írtam ide ezt a kérdést(amit gondolok),mert nem tudom hogy miért álmodjuk azt hogy zuhanunk..ezt a kérdést azért tettem fel mert szerintem akár ez is lehetne egy ufo elmélet
2014. nov. 7. 20:30
 2/11 A kérdező kommentje:
*..tényleg néhány percel raboltak el minket,és a hajójukról dobtak(ha lehet így mondani)le minket
2014. nov. 7. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekel! Nekem sokszor van ilyen!!
2014. nov. 7. 20:48
 4/11 A kérdező kommentje:
ahw testvéér nem vagyok egyedül o.o
2014. nov. 7. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy itt nem ufo-s találkozásról van szó. Ha valaki arra ébred, hogy leesik az ágyról, akkor egyértelműen meg lehet magyarázni az eséssel, még ha az ember hozzá is álmodott valamit az élmény hatására.

De egyébként vannak ilyen esetek, hogy valaki idegen lényekről álmodik.

Magát az álmot úgy általában, ezoterikus értelemben meg lehet magyarázni azzal, hogy az ember nem fizikai részei eltávolodnak a fizikai testétől az álom ideje alatt, de mindez nem tudatosan történik.

Viszont visszatérve az ufo-esetekre, itt mindenképpen meg kell említeni azt, hogy sok esetben a találkozások, rablások emléke törlődik, csak a kiesett idő árulkodik arról, hogy valami történt az illetővel. Esetleg nem törölnek ki mindent, és még azokat a mozzanatokat is fel tudja idézni, hogy meglátta a fényeket, a tárgynak a közeledését, és hasonlók. De az ilyen esetekben sokszor hipnózisban derülnek ki ezek a dolgok, hogy mi történt az elveszett időben, esetleg valamilyen álomszerű képek formájában maradnak meg az emlékek, úgy, hogy az illető csak álomnak hiszi az adott élményt.

Viszont vannak, akik mindenre tisztán emlékeznek, mindent fel tudnak idézni, nincsen kiesett idő. Tehát több variáció is lehetséges.

De szerintem amikor valaki felébred, és észreveszi, hogy pl. leesett az ágyról, akkor szerintem ebben még semmi olyan nincsen, ami idegen lényekre, és a velük való találkozásra utalna.

2014. nov. 7. 23:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A zuhanás érzést okozhatja a vérnyomásesés. A valódi leesésben sincs különös, meg nem hinném, hogy durván odaejtenek az ágy mellé.

Egyszer éjjel arra édredtem, hogy vadul ráznak és még az ébredés után is tartott pár másodpercig. Akkor nekem is eszembe jutottak ilyenek, mert azt olvastam, hogy a rázkódás gyakori jelenség az átlalad leírt esetekben. A következő reggelen kiderült, hogy erős földrengés volt.

2014. nov. 7. 23:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Nállam úgy volt hogy nem álmodtam semmit csak vissza zuhantam az ágyamba.Lehet h 1-2 év múlva elmegyek egy meditációra,ugy tudom ott visszatudják kérdezni az ufo rablás emlékeit.köszi hogy válaszoltatok.
2014. nov. 8. 07:50
 8/11 anonim ***** válasza:
20%

Sajnos sokan elfelejtik, hogy csak 1 dolog miatt mondhatjuk magunkat másnak az állatoknál, hogy képesek vagyunk gondolkozni. Na most az ilyen elméletek születésekor elkezdek ebben kételkedni.

Attól, hogy kitalálsz valamit, attól még nem lesz igaz, mivel semmivel nem tudod alátámasztani (nincs bizonyítékod, nincs kísérlet amivel igazolod, reprodukálod bárhol és bármikor), csak egy elmélet marad örökre.

Az ilyen elméleteknek pedig nincs semmi haszna.

2014. nov. 8. 08:36
 9/11 anonim válasza:
100%
nekem is megesik: zuhanok erre arra ébredek hogy a földetérés bele az ágyamba,és rendesen érzem a zuhanás hatásait.
2014. nov. 8. 19:37
 10/11 anonim válasza:
100%

(Előző vok)

Én hiszek az ürlényekben,és csak megjegyzem hogy az "u.f.o" szót használjuk az ürlényekre,de az u.f.o. azt jelenti

u-unindentified(azonosítatlan)

f-flying(repülő)

o-object(tárgy)

Lehet hogy valamiféle teleport sugár miatt lenne ilyen álmok meg érzések?

2014. nov. 8. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!