Mi a véleményed David Ickeról?
Szerintem zseniális ! A modern kvantumfizikát ötvüzi a legújabb közgazdasági, matematikai ismeretekkel, melyek értelmében már a háttérhatalom tényként kezeledő [link]
eredetiben [link]
A modern kvantumfizikai megfigyelés alapú valóságban, mivel a tudat teremti a világot, az anyagot, lehetségesek azok a következtetések melyeket David levon. http://www.youtube.com/watch?v=R_e6iuAvmkY
Igen kíváló érzéke van megérezni a jövőt, mert már előre leírt a könyvében több később bekövetkezendő folyamatot, tudományos igazolást, amelyek egyáltalán nem vóltak kikövetkeztethetőek korábban
Gyíkemberekben én nem hiszek.
Háttérhatalom viszont létezik , mindig is volt. Hogy abban a formában-e, ahogy ő írja, nem tudhatjuk. Azért hattérhatalom, mert titkos. Az is ködben él, aki azt hiszi egy ember, vagyis az elnök, király vagy akárki irányítja csak az államot. A mai világban a pénz dönt, akinek van, annak hatalma is van. A FED nevű amerikai bank pedig magánkézben van, ez tény. Az is tény, hogy a Bilderberg csoport létezik és biztos nem kártyázni mennek politikusok, milliárdosok oda.
De az, hogy gyíkemberek a Holdról jöttek és pl. az angol királynő is az, eléggé -nem is tudom mit írjak erre, de nem lehet igaz ez. Ennyire nem lehet hülye az emberiség, hogy ne venné észre.
Ha szabad tudni, akkor melyik tanítását mondanád a legjobbnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!