Szerintem zseniális ! A modern kvantumfizikát ötvüzi a legújabb közgazdasági, matematikai ismeretekkel, melyek értelmében már a háttérhatalom tényként kezeledő [link]
A modern kvantumfizikai megfigyelés alapú valóságban, mivel a tudat teremti a világot, az anyagot, lehetségesek azok a következtetések melyeket David levon. http://www.youtube.com/watch?v=R_e6iuAvmkY
Igen kíváló érzéke van megérezni a jövőt, mert már előre leírt a könyvében több később bekövetkezendő folyamatot, tudományos igazolást, amelyek egyáltalán nem vóltak kikövetkeztethetőek korábban
@Kérdező: Hát, akinek ostobaság a logika... Mondjuk eleve, Icke-t komolyan venni magában súlyos.
2016. jún. 11. 19:51
24/60 anonim válasza:
Egy okos, értelmes és nagy tudású ember, aki ért ahhoz, amit csinál. És ez az, hogy bezsebelje a pénzt az ilyen naív emberektől mint te.
2016. szept. 10. 18:33
25/60 A kérdező kommentje:
Értelmes és nagy tudású az stimmel, de biztosan nem a pénzért csinálja. Egyrészt ebben a témában megélni nem lehet, másrészt akkor nem keverné bele a reptoideket, hisz az kevésssé ismert és azzal inkább a laikusok számára lejáratja magát, habár kétségkívül létező és nagy befolyással bíró faj
2016. okt. 8. 13:15
26/60 anonim válasza:
Tudósnak adja ki magát, hülyeségeket állít ki amikről könyveket ír, és olyan meggyőzően csinálja, hogy az ilyen naiv emberek mint te hisztek neki és megveszitek a könyveit. Már hogy ne lehetne megélni ebből?
2016. okt. 8. 13:37
27/60 anonim válasza:
Egy bohóc. Miért ne élhetne meg ebből?
2017. szept. 4. 09:03
28/60 anonim válasza:
" A modern kvantumfizikát ötvüzi a legújabb közgazdasági, matematikai ismeretekkel"
Hogy mit csinál??
Hagyjátok már békén szerencsétlen kvantumfizikát!
Ennek a fószernek lövése sincs róla.
2017. szept. 4. 10:30
29/60 anonim válasza:
Még mindig egy bohóc. Kár volt kiemelned.
2017. szept. 23. 20:56
30/60 anonim válasza:
Na most ok! elolvastam pár első oldalas kommentet! :D És vicces és szomorú is volt! Oké mondják h kamu meg pénzről szol! De akik ezt mondják hogy kamu meg eteti a népet az az ember látott már legalább egy vagy valamennyi előadását is??? :D Igencsak bomlasztja belülről a rendszert! persze az aki ezzel a rendszerrel megvan elégedve és szerinte helyes! :D az nyílván rávágja hogy hát ez a DAVID ICKE bizony bizony hülye! :D LEHET hogy kicsi elhamarkodott ez a kijelentés? AZ! Ami még érdekes hogy amiket állít a rendszerről is pl csoda hogy még él... én nekem ez a fura csak...sok más ember is jelentett már ki sok hasonlót és már nem élnek,mert ne adj isten "véletlen" baleset és a többi következett be, de David még mindig él! Nem azért mondom jó is ez így sok jó és ébresztő videoja van!!! de aki nem látja a fától az erdőt annak aztán lehet mondani.... :D :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!