Icke Dávid tényleg ezt írja a magyarokról az egyik könyvében?
Ezt találtam miközben a reptoidok után kutattam:
"A magyarokról azt írja a The Tales of the Time Loop kďnyvében, hogy a magyarok a sátán fajzata és a türk-tatár népekkel az a szerepük, hogy előkészítsék a hatalom átvételt a világ fölött. Hogy magyarok azok a kazárok akik már a több mint ezer éve felvették a zsidó vallást. Az ószövetségi Izraelita nép kipusztulása után a (magyar) kazárok vették fel a izraelita nevet és szerepüket és ezek a hamisított zsidók foglalták el Palesztínát és alapítottak a mai hamis zsidó államot Izraelt és innen készül elfoglalni Európát és világuralomra juttatni a Reptoid testvéreiket. "
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__3402..
33. hozzászólásból idéztem.
a magyarokat azért próbálják elárni mindenhol, mert a fejesek már tudják, hogy ez volt az "ős"nép, csak nekik ez nem valami kifizetődő, így mindenhol a legaljára akarnak minket suvasztani.
ajánlom ennek a könyvnek az elolvasását:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!