Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményed David Ickeról?

Mi a véleményed David Ickeról?

Figyelt kérdés

Szerintem zseniális ! A modern kvantumfizikát ötvüzi a legújabb közgazdasági, matematikai ismeretekkel, melyek értelmében már a háttérhatalom tényként kezeledő [link]

[link]

eredetiben [link]

A modern kvantumfizikai megfigyelés alapú valóságban, mivel a tudat teremti a világot, az anyagot, lehetségesek azok a következtetések melyeket David levon. http://www.youtube.com/watch?v=R_e6iuAvmkY

Igen kíváló érzéke van megérezni a jövőt, mert már előre leírt a könyvében több később bekövetkezendő folyamatot, tudományos igazolást, amelyek egyáltalán nem vóltak kikövetkeztethetőek korábban

2014. nov. 1. 19:12
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim válasza:
36%
Nagyon jól mondja, és mindig amikor hallgatom előadásait, megnő az életkedvem !! És sajnos tudom, hogy kevesen érzékelik az összefüggéseket, és azt is, hogy vannak, akik direkt azért nem értik meg, nehogy veszélybe kerüljenek ezáltal:)
2014. nov. 3. 20:35
 12/60 A kérdező kommentje:
Nagyon értelmes ez fix.
2014. nov. 14. 20:54
 13/60 Tom Benko ***** válasza:
78%
Ja, mint az átlagfocista: [link]
2014. nov. 15. 08:25
 14/60 anonim válasza:
96%

Üreges holdról beszél meg hogy az valójában egy halálcsillag...önmagában nem rossz mert érdekes de ez rányomja a bélyeget arra amit más videóban magyaráz ő is csak figyelmet akar és ebből meggazdagodni..én nem tagadom hogy irányítani akarnak minket..de hogy ő is csak manipulálni próbál embereket az tuti biztos..te meg a hozzád hasonlók pedig egyből felkapják a fejüket ha van egy ilyen műsor vagy ember vagy elég ha csak ilyen témáról énekel valami rapper...arra nem gondoltál hogy azzal is lehet manipulálni ha elmondják neked hogy téged manipulálnak Valamilyen szinten mindenkit próbálnak manipulálni nyilván én is azt tenném ha lenne egy cégem és lennének nekem dolgozó emberek akkor nyilván nem mondanám nekik hogy "testvér minek dolgozol nekem? Figyelj itt van ez és ez a lehetőség ahol jobb lenne neked és több pénzt kapnál..érted..

Ha tanulsz és jó melód van akkor te is feljebb lébhetsz a manipulálási szintben..abból van mindenkinek pénze aki manipulál...vagy zseni

Aki a legtöbbet tudja mindig az van feljebb a ranglétrán....de a szabadsággal kapcsolatban is csak annyit hogy pl teszem azt akármelyik ország lőhet fel műholdakat építhet úrhajót és ha tud jobb helyet akkor bizonyosan elhagyhatja ezt a bolygót...nem lőhetnék le mert akkor mindenki felháborodna

Tehát én azt mondom neked hogy ne hagyd hogy befolyásoljanak ne edd és idd ezeknek a cikkeknek a szavait a vonzás törvénye tényleg működhet, ha arra gondolok hogy rajta fogok maradni a lovon és szépen teszi amit mondok akkor persze hogy úgy fog történni és nem is a lexikális tudás miatt...

Swarcinak van igaza hogy "dolgozd ki a beled a nap minden percében" tegyél olyan dolgokat amik előrébb visznek TÉGED!

És ne töltsd hasznontalanul az időd..ja és ne lázongj a tanulás ellen hogy neked aztán nem kell érettségi..igenis kell végsősoron mindenképpen kelleni fog ha valami olyant akarsz csinálni ami fontos

Még mielőtt azt hinnéd nem azért mondom ezt mert azt hiszem hogy senki nem akar manipulálni meg irányítani nagyon jól tudom de nem azért mert az a gyökér öreg azt mondja Mind egy süllyedő hajón vagyunk és egymás fejét próbáljuk a víz alá nyomni így jutva levegőhöz...

És ez még csak rosszabb lesz...tudod miért? Nem azért mert olyan hű de sok gonosz ember van a világon...van egy pár de összességében azért mert már most hiper sokan vagyunk...eszméletlenul sok ember van mindenfelé...tömegnyomor

David Icke is csak a saját jólétén dolgozik...nem a nagy igazságot mondja ő el hanem manipulálja a sok birkát, mit gondolsz mennyit gyakorol a tükör előtt hogy minél meggyőzőbben tudjon előadni meg megvetetni a könyveit....ő csak betölt egy ökológiai fülkét...ezt te is megteheted ha vagy olyan okos

Gondolj először magadra aztán gondolj a családodra aztán ha már annyira tehetős vagy gondolj a rokonaidra aztán gondolj az utcádra hogy mindenhol szépen nyírt sövény legyen...

2014. dec. 7. 17:57
 15/60 A kérdező kommentje:
A barátaim körében, az intelligensek, iskolázott, értelmiségiek kedvelik és érdeklődnek a filmjei iránt. Nálatok is így van? Eltitkólják?
2015. márc. 16. 17:35
 16/60 Tom Benko ***** válasza:
82%
Felénk az iskolázott értelmiségiek körberöhögik...
2015. márc. 17. 12:16
 17/60 anonim ***** válasza:
85%
Lol
2015. okt. 31. 17:36
 18/60 A kérdező kommentje:

"Felénk az iskolázott értelmiségiek körberöhögik..."

Vagy csak azt mutatják, mert nem merik bevallani, hogy egy háttérhatalom van a színfalak mögött. Nem gondolkodtál már ezen ?

2016. febr. 1. 17:28
 19/60 Tom Benko ***** válasza:
81%
Nem. Kb. öt perc alatt szét lehet cincálni az érvelését.
2016. febr. 3. 22:39
 20/60 A kérdező kommentje:
Tom Benko csak azzal a saját ostobaságaiddal, amiket magad is elhiszel.
2016. jún. 10. 06:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!