11/14 anonim válasza:
Kedves #10 válaszadó: ezt azért így mások nevében is kijelenteni elég merész. Ha a saját tapasztalatodat leírod (igen/nem)az sokkal hihetöbb, kevésbé erőlködés/meggyőzésszagú.
Jómagam egyébként már többször láttam egyértelműen azonosítható repülő szerkezetet (nem UFO), ami nem polgári repjármű volt. Ez lehetett nem földi, vagy éppen még általam nem ismert földi technika. Nem tudom. A vénuszt viszont sose szoktam ufónak nézni, annyira nem vagyok hülye, és ezt másról se feltételezem.
12/14 A.C.A.B válasza:
én is láttam, úgy hívták, hogy feketerigó. Nem volt rajt rendszám és még repült is, tehát teljesült rá, hogy azonosítatlan, repülő objektum
13/14 anonim válasza:
#12: az már nem az, mert azonosítottad. Nem "unidentified". Ha mondjuk tévedsz és pont varnyú, akkor Neked még akkor se ufó, mert részben azonosítottad, hogy madár. :)
14/14 A.C.A.B válasza:
#13 igazad van, hogy részben, de ha létezne idegen űrhajó és ránéznék részben arról is tudnánk, hogy az ami (de ilyen nem létezik) mégis ufo-nak hívnánk. A rigóról ugyan megállapítottam, hogy madár, de pontosan nem azonosítottam be, hogy a több 1000 rigó közül melyiket láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!