Idegen lények a vidón? Félelmetes, vélemény?
2014. okt. 22. 21:35
1/6 anonim válasza:
Miért az összes olyan kamerával van felvéve aminél jobb felvételt csinálok egy kenyérpiritóval?
2/6 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ha azt feltételezzük az idegenekről, h képesek rá csatlakozni az agyi hullámainkra, s tulajdonképp azt csinálnak a tudatunkal amit csak akarnak,
akkor, hogy lehetséges az, h egy fényképezőgépet, vagy telefont nem tudnak befolyásuk alá vonni?
Tény, h okosak a telefonjaink, de szerintem az idegeneket nem szárnyalják túl, még ha néhányunkat igen is.
3/6 anonim válasza:
Attól függ, mi az idegen. Az élet is idegen ezen a bolygón. De te gondolom a pacákat és árnyékokat tartod idegennek. Ki-mit.
4/6 anonim válasza:
Ilyenekre gondolsz?
5/6 anonim válasza:
A #4-es belinkelt videója még bizonyítékként is elfogadható!
6/6 volus válasza:
Ezt a képminőséget gondolom az ultraszar beállítások menüpontban lehet csak megtalálni, és ez is csak a dél-amerikai országok szoftvereiben van lehetőségképpen. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!