Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Földönkívüli lények létezését...

Földönkívüli lények létezését olyan esetekkel magyarázzák hogy látták őket na most ha ide eljött egy-egy akkor marha inteligens fajnak kell lennie miért ne lépett volna kapcsolatba a földiekkel miért nem támadtak meg minket?

Figyelt kérdés
szerintem ha vannak ilyen földönkivüliek akkor vagy fejletlenebbek vagy azonos szinten vannak velünk és elsem.jutottak ide esetleg valami ok miatt jobb nekik ha nem tudunk róluk?
2014. okt. 5. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek az UFO-k titkos társaságok által üzemeltetett légi járművek lehetnek. Vélhetően a nácik tudósai kifejlesztették, a kleptomániás Amerika meg megszerezte tőlük a technológiát.
2014. okt. 5. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
ja. merthogy mindenki hazug, s ostoba semmi se igaz, ami a földönkívüliekkel kapcsolatos hiába állítják ezt katonák, civilek stb. Mindenki hazug, pénzt akar hírnevet stb. Ez eléggé elvakult nézet mindazok semszögéből nézve, akik ezt a lehetőséget elvetik. az emberek is kutatnak más életformák után valószínűleg az zöldek is így vannak ezzel. nem hinném, hogy kapcsolatot tartanának bárkivel itt a Földön, de valószínűleg tartom azt a lehetőséget, hogy már bizonyos kormányok titkos szervezetek vagy nemis tudom hogyan nevezem őket találkoztak már földönkívüliekkel elég csak a roswell esetre gondolni. Én mióta elszántan kutatók a földönkívüliek után egyre inkább azt gondolom, hogy itt többről lehet szó, mint amit elénk raknak ez a nagy tagadás és ezek a gyenge magyarázatok eléggé átlátszóak. például az ufojelenségeket a hamisemlék szindrómával akarják magyarázni, merthogy mindenki ebben szenved szánalmas érvelés.
2014. okt. 5. 19:51
 3/9 Legoman ***** válasza:
88%
Szebben nem is fejezhetném ki azt, amit az előttem levő válaszoló mondott.
2014. okt. 5. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Amikor lezuhan egy UFO, akkor miért van az hogy a katonaság egyből ott terem és elzavar minden civil kíváncsiskodót? Például a Pápán lezuhant UFO esetében is ez történt. Mi ez a különös aktivitás és titkolózás a katonaság részéről? A Pápán lezuhant UFO esetében az egyik szemtanú pilótát papíron az elmeállapota miatt le is rokkantosították, hogy ne legyen szavahihető. Miért csak az UFO-k esetében történnek ilyen különös titkolózások? A szeptember 11-i merénylet idején hol volt a katonaság? Akkor miért a rosszul fizetett rendőrök és tűzoltók álltak helyt? Pedig ott aztán volt lezuhant repülő szerkezet.
2014. okt. 5. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes, hogy galaxisok átutazására képes hajókat tudnak építeni, de elrejtőzni nem tudnak előlünk. Sőt, még ki is világítják az űrhajót az éjszakai égen. Hát nem erősségük a bújócska, az biztos. :)
2014. okt. 5. 20:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha vannak is, a bolygóink között távolság leküzdése olyan sok idő lenne hogy nem éri meg utazni. Vagy baromi drága. Vagy mindkettő. :)

Egyébként nem tudom miért lenne érdemes idejönniük, leszámítva az élővilág iránti kíváncsiságot, technikában valószínűleg nem tudnánk mit felmutatni nekik. Magának a kapcsolatnak se lenne sok értelme, ha mondjuk minden 1000 évben tudunk találkozni egymással.

Nyersanyagért sem érdemes idejönni, biztos van hozzájuk közelebb eső bolygó ahonnan beszerezhetik ami kell. Már ha egyáltalán megéri az utat és a szállítást. :)

A fentiek miatt szerintem nincs értelme hogy megtámadjanak minket. Azon kívül rizikós is, ha szétbombáznának minket, akkor mi talán elélhetünk a Földön, de ha mi lepuffantjuk alóluk az ufot akkor nekik nagyon gyorsan meg kell tanulniuk repülni.

Illetve ha olcsó és gyors módja lenne az űrutazásnak akkor tuti tele lennénk űrturistákkal és tudnánk róluk. :)

2014. okt. 6. 01:18
 7/9 anonim ***** válasza:

A nácik titkos UFO technológiájára az egykori Szovjetúniónak is és Amerikának is fájt a foga. Mindkét országban zuhantak le ilyen korongrepülők, tehát mindkét ország hozzájutott információkhoz. Ugyanakkor mindkét ország kölcsönösen "ellentudománnyal", megtévesztő információkkal látta el a másikat. Ilyen volt a földönkívülinek kiadott progériás gyermek holttestének boncolása és maga a földönkívüliekről szóló álhírek is.

Két jó film:

UFO-k a Harmadik Birodalomban

https://www.youtube.com/watch?v=Izqeev4fQtM

A.KGB.Titkos.UFO.Aktai.1998.DVDRip.Xvid-Atyus.avi

https://www.youtube.com/watch?v=ywKCHkWsL4Q

Az ellentudomány, vagyis az ellenség vagy a tömeg szándékos megtévesztése egyidős az emberiséggel. Annak idején mi még azt tanultuk az iskolában, hogy a vallások is ebbe a kategóriába sorolhatók, mert a szegények becsapásának eszköze volt: Légy szegény, tűrd elnyomóid sanyargatását, mert akkor a mennybe jutsz. (Persze a tanár tréfásan hozzátette, hogy ha nem így teszel, akkor meg a földi életed lesz maga a mennyország). Különös, de a rendszerváltás óta ismét reneszánszát élik a különféle áltudományok, ellentudományok. Vagyis a társadalmi szakadékok megjelenését és a hazudozás kézen fogva járó ikertestvérek.

2014. okt. 6. 08:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Annak idején a Szovjetúnió felett repölő U2-tes gép is UFO volt. Míg le nem lőtték. Lezuhanása után a katonaság lezárta a terepet.

.

Ha fejletlenebbek lennének nálunk, vagy azonos szinten állnának és mégis végigcsalinkázzák az Univerzumot? A Holdra meg kevesen jutottak el?! Hogyan is van ez?

2014. okt. 6. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:
mert még várják, hogy menjen a wrap
2014. okt. 15. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!