Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Erről a NASA képről mi a...

Erről a NASA képről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Itt az eredeti kép, ha megnézitek a linket a nasa archívumából való, marsi kép.

[link]

És ha most bal szélre és kicsit fölfelé pillantotok, akkor ez látszik:

[link]

(A szöveget nem kell figyelembe venni, csak a kiemelt részt.)

De akár ti magatok is ránagyíthattok az eredeti képre, mert jó felbontású.

Most nem azért, de ezt még mindig elhiszi valaki, hogy ez csak egy kő, aminek furcsa - ilyen hegyes??! - az alakja??

Nektek mi a véleményetek róla?

George Adamski

#kő #UFO #NASA #Mars #mesterséges objektum #mars tárgy #mars furcsaság
2014. okt. 7. 20:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%

ez nekem természetesnek tűnik de nagyon is!egy baj van vele...ez annyira természetes két állatnak tűnik!

vagy egy pingvinszerűség és egy szitakötőfélének:

[link]

vagy egy teknős és egy szitakötőféle:

[link]

ez csak egyet jelenthet: VÍZ IS VAN OTT!

összehasonlítás:

[link]

2014. okt. 9. 21:15
 22/26 Spilerke ***** válasza:

21 Ezen jót nevettem :DD

"Hát a linkedben én egy kőbe se láttam bele

semmit. meg ha jól látom ott az árnyékokkal

vacilál és szórakozik és abba látnak bele valamit,

míg az általam linkelt képben nem az árnyékokról

van szó."

Pedig elég érdekes kövek vannak, és nemcsak az árnyékokkal vacilálnak, hanem érdekes formájuk van a szikláknak is, csak lusta vagy lapozni. De, ahogy már mondtam ez olyan felhős dolog az ember lát bele dolgokat itt van például ezek is, te mit látsz a képeken? [link]

"Nem értem miért nem vizsgálta meg a marsjáró

azt a követ(?)."

Hát azért, mert a múltkor a marsjáró már megvizsgált egy piramis formájú követ abban, ha jól emlékszem nem találtak semmi különlegeset, de azelőtt is volt jó pár érdekes kutatás, ami eredménytelennek bizonyult a NASA kutatói ezeket a fura formákat hozzám hasonlóan a felhős dologgal magyarázzák.

2014. okt. 10. 13:37
 23/26 A kérdező kommentje:
Gondold el fordított esetben, ha a Marsról a Földi alakzatokat magyaráznák hasonlóképpen, hogy csak belelássák meg ilyesmi. Akkor a legtöbb építményt és tárgyat fel sem fedezték volna: pl. a maja romokat, amiket növényzet borított vagy az angliai temetkezési sírhelyeket, vagy a szaharai homokból kikandikáló épületeket. Ezekre is simán rálehetett volna mondani hogy ó csak olyan mint az XY, de nem az .
2014. okt. 10. 19:18
 24/26 Wadmalac ***** válasza:
55%

Érdekes, tényleg fura.

Csak ha a marsjárót minden messziről érdekes kőhöz odaslattyogtatnák, meg sem érné a felét sem annak a távnak, amit terv szerint végig kellene másznia.

Lehet, hogy Q nagy hiba nem odamenni, de ha közelről kiderülne, megint árnyékra vetődés volt, az akkora blama lenne, hogy csak na, főleg, ha emiatt meghiúsulna az eredeti kutatási terv.

Hidd el, az összes fotót egy igen nagy csapat elemzi pixelről pixelre és utána tutira nagy vívás van, hová kirándulhatnak el, hová nem.

Biztos az ottani csapatban is ül néhány lelkes ifjú (vagy épp korosodó mániákus geológus) füstölgő fejjel, hogy nem lett közelebbről megvizsgálva a dolog.

De megnyugtatlak, az, hogy nem ment oda a Curiosity megnézni, pontosan hogy azt jelenti, nagy bizonyossággal megállapították, hogy nincs benne semmi kiugróan extra, hogy érdemes lett volna időt vesztegetni rá.

A marsi konteómániásoknak illene megértenie, nem fognak sokmilliárd dollárt csak azért költeni egy ilyen marsi autókázós küldetésre, hogy a gyanakodókat átverjék.

Az a szerencsétlen gokart éppen azért van ott a magyar államadósság értékének megfelelő beruházásból, hogy kiderüljön, volt-e ott élet. Akkor majd pont ezt használnák arra, hogy azt hazudják, nincs?

Logikailag sem kerek a történet.

2014. okt. 18. 13:03
 25/26 Ékszerteknős455 válasza:
Azt is vegyétek figyelembe,hogy lehet egy MARS megfigyelő kép,hogy lehet hogy van ott egy élet,azt senki nem tudja mert csak gépeket küldenek a marsra de nem embert.
2014. okt. 18. 18:05
 26/26 Wadmalac ***** válasza:

#25:

Ezt most nem teljesen értettem. Kicsit olyan fogalmazásgátló bevétele utáni kommentnek tűnt.

2014. okt. 20. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!