Erről a NASA képről mi a véleményetek?
Itt az eredeti kép, ha megnézitek a linket a nasa archívumából való, marsi kép.
És ha most bal szélre és kicsit fölfelé pillantotok, akkor ez látszik:
(A szöveget nem kell figyelembe venni, csak a kiemelt részt.)
De akár ti magatok is ránagyíthattok az eredeti képre, mert jó felbontású.
Most nem azért, de ezt még mindig elhiszi valaki, hogy ez csak egy kő, aminek furcsa - ilyen hegyes??! - az alakja??
Nektek mi a véleményetek róla?
George Adamski
Ez a NASA oldala?
Én itt találok képeket: solarsystem.nasa.gov
Kérdező, értelmes választ adtam.
Az hogy kicsit zakkant vagyok, és két véleményem van, még nem jelenti azt, hogy legalább az egyik nem értelmes válasz.
2-es voltam.
Teljesen más ha valaki egy kő árnyékában lát valami alakot, vagy az EREDETI (nem megmásított!) képen tisztán látszik hogy a "tárgy"-ból kiáll valami, ami egyáltalán nem tűnik természetesnek.
Itt nem az a lényeg, hogy társítom-e valamihez vagy sem. Például nem is írtam, hogy mi lehet. Bele lehet látni unikornis szarvat meg harckocsit is, de fölösleges. Pusztán látszik, hogy nem egy kő és nem is természetes. De aki szerint az, mutasson egy ilyen követ itt a Földön.
Aki ezt természetesnek véli, az már teljesen befogadóképtelen az ilyennel szemben.
Spileerke
szia. Hát a linkedben én egy kőbe se láttam bele semmit. meg ha jól látom ott az árnyékokkal vacilál és szórakozik és abba látnak bele valamit, míg az általam linkelt képben nem az árnyékokról van szó. :)
Előtte lévő 18-as:
nemazt mondtam, hogy nincsenek fura kövek, sziklák a Földön. De ha te is megnézed ezek nagy részét víz alakította ki és nem is hegyesek. Valahogy formálódtak, de egyik sem úgy, hogy ahoz hasonlítson ami a képen van.
Ennek az alja gömbölyű szinte majd egy nagy hirtelen ív jön ki belőle. Ha a víz/szél formálta volna a követ akkor vagy nem lenne ív rajta vagy akkor az alját is átalakította volna, nem csak a tetejét.
Nem értem miért nem vizsgálta meg a marsjáró azt a követ(?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!