Az ufók, szellemek, stb miért nem szeretik a panel
lakásokat?
Figyelt kérdés
Csak valahogy az elhagyatott területekre jellemzőek a parajelenségek, vagy csupán nem szeretik a sűrűn lakott részeket? Csak panellakásból még nem olvastam UFO észlelést. :D
Én sem szeretem, de kénytelen vagyok ebben élni, majd ha szellem leszek, akkor végre mehetek jó kis kastélyokba, vagy kertes házba, no ezért. :-)
2014. szept. 29. 14:47
12/19 anonim válasza:
Idegeneknek nincs elég hely leszállni panel házaknál, a parkoló kicsi nekik. :-)
2014. szept. 29. 14:56
13/19 anonim válasza:
mert a kígyó embereknek a 6. dimenzióban ott pottyantós wc áll. meg Obama miatt mert a hadsered nincs ott és nem található olaj
2014. szept. 29. 17:20
14/19 anonim válasza:
tériszonyuk van, ez köztudott, csak a madároid,lufioid,repülő bogároid és a szárnyas vizicigányfélék jelenhetnek meg ott,
2014. szept. 29. 22:08
15/19 anonim válasza:
az ufokat nem kéne összekeverni a szellemekkel!!
Az ufok tudományos és valóságos dolgok lehetnek!
Még a szellemek paranormalis jelenségeknek tudhatók be ha egyáltalán léteznek!
Az ufo, gondoljunk itt idegen civilizációk űrhajóira, azok más bolygókról érkezhetnek, nincs kizárva a más fejlett fajok létezése a galaxisunkban vagy más galaxisokban! És lehet hogy látogatnak minket!
2014. szept. 29. 22:16
16/19 anonim válasza:
George Adamski TE véletlenül nem Szenthelyi Árpád vagy????
2014. szept. 29. 22:26
17/19 anonim válasza:
azért mert a panelban büdös van, és a szomszédok hallanák hogy ha elrabolnák !!!
Ez olyan mint a szomszéd füje mindig zöldebb!
2014. szept. 30. 20:48
18/19 anonim válasza:
ha hiszed ha nem, az ufonautáknak tériszonya van, ezért elkerülik a magas panelházakat.
A szellemek meg lejáratnák magukat. Most képzeld el, meg akarja ijeszteni Szabó Bélát a 6. emeleten, de tévedésből beront egy másik lakásba a 4-en, ott szabadkozva elnézést kér, miután útba igazítják fellibeg két emeletet és a frászt hozza a Kis családra akik Béla mellett laknak.
2014. szept. 30. 23:13
19/19 anonim válasza:
Azért nem hallani olyanról mert ha van ott szellem akkor az emberek megijednek és elmenekülnek, így lesz elhagyatott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!