Mikor mutatják már meg magukat nyilvánosan?
Hát, mit értesz ez alatt konkrétan? Ez attól függ. Valami olyasmit, hogy valamelyik nagy világvárosnak a főterén leszállnak, és egyértelműen, minden kétséget kizáróan felfedik magukat? Na, ezt én is nagyon szeretném, van olyan nézet, amely szerint az egyértelmű, nyilvános megjelenés be fog következni. Csak éppen győzzük kivárni, még ha így is lesz. Most már szerintem is időszerű lenne. Ismerve az emberi természetet, szerintem sokan még ekkor sem hinnének a szemüknek, azt gondolnák, hogy ez valamilyen show-műsor, amit titokban tartottak, vagy ki tudja, hogy mire gondolnának.
De úgy tudom, hogy valamikor a hetvenes években, talán Angliában volt egy olyan eset, hogy egy rádió-, vagy tévé műsor rejtélyesen megszakadt, és magát idegennek tartó lény jelentkezett be élő adásban.
" valamelyik nagy világvárosnak a főterén leszállnak, "
Eszméletlen jó lenne!
Ha megmutatnák magukat nyilvánosan, akkor nagy bajban lennétek, mert abban a pillanatban már nem ufó lenne, s nem ezotérikus valami.
És azért is gondban lennének, mert igencsak kikérnék maguknak azt a sok hazugságot, amit kitaláltok velük kapcsolatban. A meseírást hagyjuk meg Andersennek, Swiftnek, Benedek Eleknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!