Mi a véleményetek a NASA. Idegenekkel való kapcsolat?
Dokumentumfilm
Érdemes megnézni!
Napfonat! Hát ezzel nagyon rövidre látni! Értékelhetetlen.
A feltételes módnak oka van!
S, a dolog már ott elbukott, h ez a film valós dokumentált anyagokat szedett össze nekünk, tehát dokumentumfilm.
Köszönet érte!
Nekem az nem tetszik, hogy a magukat "tudományos szemléletűnek" valló emberek, öntudatlanul is saját maguknak ellentmondva, bezárják magukat a saját kereteik közé. Hogy most mire gondolok? Hát arra, hogy ami eltér a megszokottól, a hétköznapi materiális dolgoktól, azt már eleve megbélyegzik, "tudománytalannak" minősítik, sőt rosszabb esetben egyenesen leszólják, kigúnyolják, és hülyeségnek, nevetségesnek tekintik! Sőt mindent, ami eltér a saját maguk kialakított nézetétől, lehet az akár bármilyen furcsa, nem megszokott dolog. Tehát nincsen meg az alapvető, semleges nézőpont, aminek valahogy úgy kellene hangoznia: "ha lehet, akkor nézzük meg, vizsgáljuk meg ezt a dolgot, bármilyen különösnek, furcsának tűnik".
Ez pedig nem vall a mindenre nyitott, valóban tudományos hozzáállásra. Hozzá kell tenni, hogy ami meg eleve nem is anyagi természetű, azt nem is lehet a hagyományos módon bebizonyítani. De attól az még létezik.
Olyan ez az egész, - nekem legalábbis úgy tűnik, - mintha a tudomány nem lenne képes túllépni a saját korlátain. De lehet, hogy mindez egy szándékos, megtervezett mechanizmus? Láthatjuk, hogy hogyan működik a NASA is: gyakorlatilag az állampolgárok tartják fenn, és pont előlük titkolnak információkat. Hát, nem nehéz rájönni, hogy itt valami nagyon nem stimmel.
Ismerem az "Ancient Aliens" sorozatot. Minden részét láttam. És többségével egyet is értek, bár azért vannak benne erőltetett részek is.
Fenti hozzászólásommal azt szerettem volna érzékeltetni, hogy igazuk van azoknak, akik a konkrét bizonyítékokat hiányolják. Olyan bizonyítékokat, amelyek közismertek, és össztársadalmi egyetértéssel számítanak bizonyítéknak!
És azt is érzékeltetni szerettem volna, hogy az egyébként hasznos és nélkülözhetetlen tudomány gyakran a saját csapdájába esik bele, amikor teljesen új, paradigmaváltás-szerű felfedezést tesznek egyesek, és a tudomány korábbi hozzáállásán kéne változtatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!