Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezt mivel magyaráznátok?

Ezt mivel magyaráznátok?

Figyelt kérdés

2012-ben voltam baráti társasággal Vértesszőlősön 2 éjszakát. Amikor hazajöttem, utána pár nappal vettem észre, hogy a bal oldalamon volt a bordáimnál egy vágás. Először azt hittem, hogy a hálózsák cipzárja sértette fel... DE! ez a heg/ vágás csak hónapok múlva gyógyult be, pedig nem volt mély. Rokonoknak mutattam, ahogy végighúzták az ujjukat rajta, azt mondták, hogy olyan, mintha összevarrták volna (pedig soha nem műtöttek semmivel). Idén júliusban észrevettem, hogy megint van egy ugyanilyen vágás, ugyanott. Az egyik unokatestvéremnek a karján volt egy ugyanilyen vágás.

Nem vagyok paranoiás/ skizofrén/ hipochonder, csak kíváncsi vagyok, hogy ti mivel magyaráznátok.

2014. aug. 18. 09:38
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Sikerült egy jobb minőségű képet csinálnom

[link]

2014. aug. 18. 18:06
 12/26 anonim ***** válasza:
Megvakartad álmodban.
2014. aug. 18. 18:30
 13/26 anonim ***** válasza:

Hát ha ez a kép a bordáidat ábrázolja - ugyanis azt állítottad, ott van a karcolás - akkor g*cidagadt lehetsz..

Amúgy szerintem Tihanyi Tamás végzett a májadon egy fantomműtétet, csak elfelejtette eltüntetni a fantom heget.

2014. aug. 18. 19:07
 14/26 anonim ***** válasza:
Egy mütéti heg egyáltalán nem így néz ki, ez egyszerü karcolás lehetett
2014. aug. 18. 19:24
 15/26 A kérdező kommentje:

Tényleg k*rvára dagadt vagyok... attól, hogy nem vagyok vasággyal együtt 20 kg még nem vagyok dagadt...

[link]

Egy karcolás nem látszik még hónapok múlva is...

Fogjátok már fel: NEM MŰTÖTTEK SOHA! Pont ezért nem értem, hogy honnan van ez a heg vagy mi...

2014. aug. 18. 19:55
 16/26 anonim ***** válasza:
Jó, akkor az ufók voltak, boldog vagy?
2014. aug. 18. 20:47
 17/26 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hirtelen sokat híztál és most szétszakdsz...

Az nem űrhajó volt ahol felkeltél, hanem a kád. Az a zöld meg megletted a Bob volt, miután lehányta a fejét.

2014. aug. 18. 21:19
 18/26 A kérdező kommentje:
A hozzászólásokból arra következtetek, hogy ti sem tudtok ésszerű magyarázatot adni... ezért dobálózik néhány ember a téma szempontjából teljesen jelentéktelen (és szerinte vicces hozzászólással)...
2014. aug. 18. 21:31
 19/26 anonim ***** válasza:

ha a sebeket kapargatják piszkálják heg marad a helyén..

Nekem egy karc van a mellkasomon 10 éves koromba akadtam bele egy léc sarkába. Nem is vérzett de behegesedett. Mai napig meglátszik a helye. Akkor engem is ufó tevékenység ért vagy mi?? A cipzár minta megmagyarázza a varrásos kinézetet. De ha ittatok meg ki emlékszik arra mibe estél bele.. :)

2014. aug. 18. 22:32
 20/26 anonim válasza:
Kérdező, unalmas az életed vagy miért szeretnéd, ennyire, hogy UFO-k műtsenek meg?
2014. aug. 18. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!