Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezt mivel magyaráznátok?

Ezt mivel magyaráznátok?

Figyelt kérdés

2012-ben voltam baráti társasággal Vértesszőlősön 2 éjszakát. Amikor hazajöttem, utána pár nappal vettem észre, hogy a bal oldalamon volt a bordáimnál egy vágás. Először azt hittem, hogy a hálózsák cipzárja sértette fel... DE! ez a heg/ vágás csak hónapok múlva gyógyult be, pedig nem volt mély. Rokonoknak mutattam, ahogy végighúzták az ujjukat rajta, azt mondták, hogy olyan, mintha összevarrták volna (pedig soha nem műtöttek semmivel). Idén júliusban észrevettem, hogy megint van egy ugyanilyen vágás, ugyanott. Az egyik unokatestvéremnek a karján volt egy ugyanilyen vágás.

Nem vagyok paranoiás/ skizofrén/ hipochonder, csak kíváncsi vagyok, hogy ti mivel magyaráznátok.

2014. aug. 18. 09:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Ha ez igaz lenne, akkor nem itt kérdezösködnél, hanem elmentél volna orvoshoz, aki meg tudja állapítani, hogy mi van veled.

Mellesleg egy mütéti heg az elsö napokban nem olyan, mint egy vágás, hanem egész másként néz ki. Az összevarrás meg sokáig látszik, mármint az öltések/kapcsok nyoma.

2014. aug. 18. 10:31
 2/26 A kérdező kommentje:

Akkor hazaértem teszek fel képet...

Egy orvos meg nem foglalkozna vele...

2014. aug. 18. 10:47
 3/26 anonim ***** válasza:

Nem, nem az ufók voltak.

Szervkereskedők lopják a szerveidet.

2014. aug. 18. 12:57
 4/26 anonim ***** válasza:
mutiiiiiiiiiiiiiii.
2014. aug. 18. 14:01
 5/26 anonim válasza:
Valaki nagyon be vót b*szva
2014. aug. 18. 15:46
 6/26 anonim válasza:
szeretnénk képet kérni, vagy hazudsz :)
2014. aug. 18. 15:52
 7/26 anonim ***** válasza:

Képet én is szeretnék kérni!

Ettől függetlenül én megnézetném orvossal, mivel csak ő ért hozzá! Akkor van bökkenő, ha megkérdi, hogy "hát pistike, mostanában volt műtéted vagy mi ez a vágás itt, mert nagyon annak a jele?" :D

2014. aug. 18. 17:18
 8/26 A kérdező kommentje:

A kép...

[link]

[link]

Ugyanaz az oldal, csak első/hátsó kamerával készült.

2014. aug. 18. 17:43
 9/26 A kérdező kommentje:

Nem voltam részeg... és ha figyeltél volna, akkor tudnád, hogy egy hónapja is megjelent...

Soha nem műtöttek semmivel...

2014. aug. 18. 17:44
 10/26 A kérdező kommentje:
Még mielőtt belekötnétek: NEM a melltartó szorította meg... az első képen a fekete rész a melltartóm... jóval feljebb van, mint a heg/ vágás...
2014. aug. 18. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!