Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mért nyújtotta meg a koponyáju...

Mért nyújtotta meg a koponyájukat ezer évekkel ezelőtt több civilizáció is?

Figyelt kérdés

Sokan úgy tartják, hogy leakartak utánozni valamit!

De én úgy gondolom, h nyomósabb okkal tették!

Ha azt a logikát követjük, h az ember homlokáról megállapítják, h ki mennyire intelligens, akkor mért ne lehetne, h azért változtatták meg koponyájuk/agyuk formáját, mert valamit befolyásolt a gondolkodásban.

Maga az agy formájának elváltoztatásával nagyobb kreatívításra, vagy nagyobb koncentrációs képességre tehettek szert.

A Fáraóknak is nagyrészt nyújtott koponyájuk volt!

Ti mit gondoltok?

#nyújtott koponya
2014. aug. 16. 02:26
1 2
 11/18 Rafael Csaba ***** válasza:
76%

Kedves Sir Butcher,

“…de lényegesen elmaradottabb, mint a mai világ.”

ezt a megállapításod mire alapozod?

#9 hozzászóló,

“… régen úgy vélték, hogy a tojásfejű emberkék okosabbak a kerek fejű emberkéktől pontosan a fejük formája, s mérete miatt az isteneket is okosabbnak vélték ezért ábrázolják őket tojásfejűként,”

Ezt Te honnan tudod?

“…ilyen csontvázakat bevizsgálták és semmilyen "hibrid" DNS-t nem találtak sem”

Ezzel csak annyi a problémám, hogy az egyiptológusok 90%-a muzulmán. S azon információkat, amik megdöntenék a muzulmán hitrendszert, egyszerűen negligálják, nem engedik a köztudatba szivárogni.

Üdv, Csaba

2014. aug. 16. 22:40
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Így van, én egyetértek Csabával és Adamskivel, de a kérdezővel is.
2014. aug. 17. 00:12
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
És a piramisokkal mi a helyzet?Többen állítják hogy a mai technológiával nem lennének képesek ilyen tökéletes piramist készíteni.Persze nem bele kötni szeretnék a válaszolókba én nekem is vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban :) Én is arra gondolok hogy betegség vagy hasonló.De ha már valami különös csont,tárgy kerül elő tuti idegen lények ;) Lehet hogy épp most is itt lehetnek a földön csak épp valami barlangban és a föld alatt élik a kis életüket :D Bár azért különleges hogy szénben milyen régi tárgyak/valaminek a része kerül elő.
2014. aug. 17. 08:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok még annyit hogy én vagyok a 4es
2014. aug. 17. 08:34
 15/18 anonim ***** válasza:

"Utolsó! Nagy szakadék van köztünk..."

Mármint te vagy a szakadék mélyen én nem? :D

2014. aug. 17. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen :(
2014. aug. 17. 20:40
 17/18 anonim válasza:

Az tény, hogy civilizált, és okos emberekröl beszélünk, mert a piramisokat is megépítették. A mai világban nem tudják ezt megcsinálni gépek nélkül.

Az biztos, hogy tudtak valamit, amit mi nem.

A kérdés már, csak az, hogy mekkora tudás hatalmában voltak?

És: a civilizáció nem minden esetben jelenti ugyan azt. Gondolok itt a gépekre, telefonokra, stb..

A fáraok is civilizáltak voltak.

Nálunk se lenne ennyi elektromos kütyü, ha nem fedezik fel az áramot stb..

Tehát, a Fáraok kora, egy letünt civilizáció, és majd eljön az idö, mikor mi is csak múlt leszünk.

U.: Oly okosak az emberek, civilizáltak, hogy elpusztitják a bolygót amin élnek, és veée együtt saját magukat, és minden mást is.

2014. aug. 19. 01:55
 18/18 A kérdező kommentje:
J2saw! Örülnék ha a kilépnél ebből a témából!
2014. aug. 20. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!