Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mért nyújtotta meg a koponyáju...

Mért nyújtotta meg a koponyájukat ezer évekkel ezelőtt több civilizáció is?

Figyelt kérdés

Sokan úgy tartják, hogy leakartak utánozni valamit!

De én úgy gondolom, h nyomósabb okkal tették!

Ha azt a logikát követjük, h az ember homlokáról megállapítják, h ki mennyire intelligens, akkor mért ne lehetne, h azért változtatták meg koponyájuk/agyuk formáját, mert valamit befolyásolt a gondolkodásban.

Maga az agy formájának elváltoztatásával nagyobb kreatívításra, vagy nagyobb koncentrációs képességre tehettek szert.

A Fáraóknak is nagyrészt nyújtott koponyájuk volt!

Ti mit gondoltok?

#nyújtott koponya
2014. aug. 16. 02:26
1 2
 1/18 Rafael Csaba ***** válasza:
59%

Kedves Kérdező,

igen, az általános iskolákban valóban azt tanítják, hogy a babák fejére gyolcsot kötöttek, s a még be nem nőtt kutacs így formálható volt...

A tankönyvek válasza a kérdésre, hogy "miért?", az, hogy az "istenekhez akartak hasonlítani"...

Szerintem ez a válasz, nemes egyszerűséggel "ciki"...

Egy olyan magaskultúra, mint pl. az egyiptomi, aligha alapult volna ilyen babonákra.

Drunvalo Melchizedek: "Az élet virágának ősi titka" című könyvben nagyon szépen le van írva a dolog háttere.

Azok a koponyák nem emberi koponyák. Illetve nem a homo sapiens fejlettségi szintjén álló emberektől származó koponyákról van szó.

Üdv, Csaba

2014. aug. 16. 05:55
 2/18 anonim ***** válasza:
Neten megvan a könyv?
2014. aug. 16. 06:02
 3/18 anonim ***** válasza:
80%

Rafael Csaba,

Még a mi kultúránk is tele van babonákkal, a mai napig vallási alapon irtják egymást az emberek.... Egyiptom meg fejlett volt, de lényegesen elmaradottabb, mint a mai világ.

Aztán nézd meg a vallásosokat, azt is képesek meghazudtolni, amit a saját szemükkel látnak.

2014. aug. 16. 07:33
 4/18 anonim ***** válasza:
48%

Mindenki úgy hisz benne ahogy akar :) Vagyis ha

nem hisz valaki a földönkívüliek létezésében akkor rá vág egy logikus választ.Én hiszem hogy voltak itt különös lények a földön de főként a barlang rajz véget hiszek bennük.Ha jól tudom a NASA is bejelentette hogy valóban van Dimenziós kapu (most teloról írtam és nem nagyon kerestem rá de mint ha lett volna szó ilyesmiről)

2014. aug. 16. 09:15
 5/18 anonim ***** válasza:
48%

Egyáltalán nem a régiek azért nyújtották meg a csecsemők fejét, hogy hasonlítjanak az isteneikre, s egybe így tisztelegjenek előttünk ezis valamilyen vallás féle volt.

Szerintem, akinek tojásfeje van nem feltétlenül különlegesebb , okosabb ugyanolyan ember, mint a többi eltekintve a fejétől hisz mostanság is vannak hasonló emberek némelyik fogyatékos a másik csoport pedig teljesen átlag emberként éli az életét. :D

j2saw

2014. aug. 16. 09:21
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

Két lehetőség van:

- így akarták leutánozni az Istenek kinézetét. De ha ezt elfogadjuk, akkor az azt jelenti, hogy ezek fizikai testű lények voltak, mert ami csak elképzelt a különböző emberek fejében, az egyértelmű, hogy nem nézhet ki ugyanúgy - azaz megnyújtott koponyájúak. Ezek az Istenek lehettek földönkívüliek

- egyszerű "divat". Más kultúrák a fülcimpájukat, az ajkukat lyukasztották tele, míg megint mások pedig a nyakukat nyújtották meg körgyűrűkkel. De enyhén szólva is kétséges, hogy ezek is idegeneket utánoztak volna le

Persze a két lehetőség nem zárja ki egymást, mindkettő lehetett ez-az :)

George Adamski

2014. aug. 16. 12:28
 7/18 A kérdező kommentje:

Valóban sokféleképp változtatták el testüket más, s más kultúrák, de ha jobban bele ásod magad a témába, akkor egyértelművé válik, h mindent okkal tettek!

Az az, a testünk egységes és ha valami elváltozik az hatással lesz ránk! Ma is azért hordanak magassarkút a nők,h feszesebb legyen a seggük... Tehát okkal teszik.

Én valószínűbbnek tartom, valami kémiai folyamatot indítottak be a koponya megnyújtásával!

Vagy valóban keresztezett lények lehettek!

1, ahogy leírtad, én sem hinném, h babonákra épültek volna ezek a kultúrák. Attól sokkal gazdagabbak voltak szellemileg! A kvantumfizikával, és a kronobiológiával ai!

2014. aug. 16. 13:06
 8/18 A kérdező kommentje:
Is tisztában voltak...
2014. aug. 16. 13:08
 9/18 anonim ***** válasza:
22%

Nosza! Ha valóban érdekelne titeket a téma téged kérdező meg Georgét tudhatnátok, hogy az ilyen csontvázakat bevizsgálták és semmilyen "hibrid" DNS-t nem találtak sem különösebb eltérést eltekintve a fejük formájától.

"ahogy leírtad, én sem hinném, h babonákra épültek volna ezek a kultúrák."

Pedig arra épültek régen úgy vélték, hogy a tojásfejű emberkék okosabbak a kerek fejű emberkéktől pontosan a fejük formája, s mérete miatt az isteneket is okosabbnak vélték ezért ábrázolják őket tojásfejűként (leszögeznén némelyik ostoba még Ma is így véli). Szerintem a földönkívülieket csak George magyarázza bele és a hozzá hasonló vicces kedvű felvilágosult összeesküvés hívők dehát mit is várhatnék tőlük. :D

Ahogy már mondtam ezelőtt valamikor Ma is vannak hosszú fejű emberkék, akik vagy fogyatékosok, ami valamilyen rendellenességnek köszönhetően vagy csecsemő korukban esetleg az anyaméhben deformálódott a fejük, de nem térnek el az átlag embertől nincsenek szuperképességeik nem szuperokosak csak egyszerű tojásfejű emlős civilek, akik normális életre vágynak.

2014. aug. 16. 18:42
 10/18 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagy szakadék van köztünk...
2014. aug. 16. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!