Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Pataky Atilla bejelentette...

Pataky Atilla bejelentette hogy folyamatosan tartja a kapcsolatot a földönkívüliekkel, és már politikai befolyása is van náluk. Tehát ő egy földönkívüli politikus. Mi a véleméynetek?

Figyelt kérdés

2014. aug. 13. 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pataki Attilát már régóta a helyén kell kezelni. Amíg nem folyt bele a politikába, ő is egy normális ember volt. Annak idején én is imádtam. Sajnos bizonyos dolgok nagyon el tudnak torzítani embereket.
2014. aug. 14. 16:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Patakyt vajon miért nem állítja le a családja.

Ezt így teljesen ostoba dolog csinálni!

Haannyira jóban van az idegenekkel akkor talán egy kis szuvenírt mutathatna tőlük. Csak egy telefont vagy egy kis kütyüt, amiről egyértelmű hogy nem földi eredetű és akkor már sem néznék egy megvénült idiótának.

2014. aug. 16. 09:39
 13/16 Igazi Infó ***** válasza:

Aki a TV-ből informálódik megérdemli, hogy teljesen egy kimosott szivacsos valami legyen az agya helyén! Eleve a leghülyébbeket keresik meg, de még az ő válaszaikat is összevágják! Komolyan nem értem az ilyen önjelölt vagányságot és azt, hogy milyen büszkék egyesek a tudatlanságukra és a korlátolt látásmódjukra! Ha nem tetszik a kék kapszula Neo ne vedd be!

[link]

2014. aug. 18. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus, tartsd el!
2014. aug. 23. 22:13
 15/16 anonim válasza:
24%

Én hiszek Pataky Attilának. S nem csak azért, mert jól ismerem. Sajnos tényleg lehettek és földönkívüli élőlényekkel kapcsolatos személyes kapcsolatai. Hogy miért gondolom? Azért mert tudtán kívül egykor őt is ellenőrizték ebből a szempontból a munkatársaim.

Azért érdekel ez a téma, mert hosszú ideig a magyar BM X-aktás ügyeinek osztályvezetője voltam. Az én ismereteim szerint, amíg a honi légvédelem érdemben működött, s amíg minden ufológiai jellegű lakossági bejelentést a rendőrség érdemben kivizsgált, addig évente statisztika is készült az UFO-k, azaz a nem azonosított repülő vagy éppen lebegő járművek céljairól és típusairól. A rendszerváltás előtti utolsó évben, azaz 1989-ben, amely az ufóinvázió éve néven híresült el, a vonatkozó statisztika szerint a következő volt a helyzet. A szándékosan szokatlan alakúra formázott és törpe növésű, gumiálarcos embereket hordozó UFO-k 86,2 százaléka ember által külföldön készített, légi kémkedésre használatos repülőgép volt. 5,1 százalékban találtunk drogcsempészettel, 4 százalékban szervátültetéshez szükséges emberi szervek csempészésével és 4,7 százalékban valóban földönkívülieket szállító, viszonylag kis méretű űrhajókat. A korábbi években a bejelentett UFO-k több mint 90 százaléka drogcsempész, 7,8 százaléka kémrepülőgép és csak 1-2 százalékuk volt a valóban földönkívüli űrhajó. Aki ennél pontosabb adatokat ismer, az ossza meg azokat velem is. A szíves tájékoztatást előre is köszönöm. Üdv. Dr. Opál Sándor. Elérhetőségem: dr.opal.sandor@gmail.com

2015. márc. 15. 18:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Szarember fideszes.
2020. febr. 25. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!