Milyen képességei vannak az ufoknak?
"Én elhiszem. Az emberekkel mit tudnak csinálni bénítás kívül?"
Erre te is tudod a választ. Mindent, amit egy ember tud tenni egy másik emberrel, plusz még azokat, amiket a fejlett technológiájukkal képesek elérni. De olyan értelemben az ufóknak nincsenek képességeik, inkább csak fejlett technológiájuk. Viszont megnyugtatlak, még egy embert sem öltek meg ufók, így nincs miért félned tőlük. A vizsgálatuk pedig teljesen fájdalommentes, és manapság már nem igen rabolnak el embereket, mert már megvizsgáltak annyit, amiből képesek megismerni a fajtánkat.
"mert láttam a valóságban!"
Erről tudnál esetleg mesélni? Hajót láttál, vagy közvetlenül földönkívülieket? Tisztán láttad őket? Kapcsolatba akartak lépni veled? Ki látta még? Hátha mást is érdekel a dolog.
Az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent. Te nem tárgyakra, hanem élőlényekre gondolsz, azokat pedig földönkívülinek hívják.
Rengeteg elképzelés és elmélet van, mire lehetnek képesek, kik ők. Ajánlom az Ősi idegenek sorozatot (youtube-on is vannak fent részek), ha nagyon érdekel a téma, ott is fejtegetik ezeket.
De unalmasak már ezek a nyelvi helyesbítések, már bocsánat.
1. mindenki tudja mit jelent a mozaikszó
2. valószínűleg a kérdező is tisztában van vele
3. a magyar nyelvben bár helytelenül, de használni szokták a 90-es évek óta a földönkívüliekre is
4. néhány külföldi szervezet is már egybeolvasztotta a jelentéseket
Amúgy szerintem vannak telepatikus képességeik, és fejlettségük révén valószínűleg olyan betegségeket is tudnak gyógyítani, amire mi még nem jöttünk rá hogyan is lehetséges.
George Adamski
Telepátia meg ilyenek
a helyes jelentéshasználat az hogy idegenek=ufók látod, már a köznyelv is ufó alatt idegent ért [link]
csak az ostoba hiszi azt hogy az ufó bármi lehet amiről nem tudja miaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!