Aleister Crowleyt, a botrányos okkultistát egy földönkívüli tanította?!
Crowley (1875 - 1947) sokszor tartott szeánszokat, idézést és hitt a különféle dimenziókban és létsíkokban.
Többször is beszélt bizonyos lényekkel szeánszokon, látomásokon keresztül. Ezek közül a lények közül az egyiket LAM-nak hívták. LAM-et így rajzolták le:
A rajzot odaadta az egyik ismerősének 1945-ben, ám állítólag 1918-ban beszélt a lénnyel többször is, melyet könyveiben is megemlít.
Nem lehet nem észrevenni, hogy LAM hasonlít a modern szürkékre.
Ám az első szürke földönkívüli incidens Roswellnél volt 1947-ben, majd pedig csak 1961-ben a Betty és Barney Hill elrablásnál.
Szóval a rajz bőven megelőzte az UFO észleléseket és a szürke idegenek korát. Ha az egészben nincs semmi, akkor hogy lehet, hogy Crowley ugyanolyan lényt rajzolt le?
Lehet ezek nem is földönkívüliek, hanem más létsíkokról jönnek ide? Hogy magyarázod a rajzok hasonlóságát?
Lehetséges! Akkoriban még nem tudta, hogy kivel van dolga, ezért a Sátánnal azonosította. Felvirágzott az okkultizmus, és az okkult-horror irodalom nagyjai is ebben az időszakban alkottak!
Howard Philips Lovecraft például novelláiban a teljesen idegenszerű földönkívüli lényeket iszonyatos, már-már sátáni lényekként írta le!
Nincs kizárva az összefüggés.
Ez egy érdekes téma... gondolkoztam én is ezen egy időben.
Nem zárható (esetleg) ki, hogy már régóta szürkék "kísérik" az emberi kultúrát (társadalmat)...belenyúlogatnak az ember cuccába (életébe).
...
Még egy infó:
Ron Hubbard is jól ismerte Aleister Crowley mágiáját, mágikus lételméletét stb.
A Szcientológia 8-8008 című könyv az teljesen olyan, mint ha a szürkék nézete volna... Bennem ez fogalmazódott meg, amikor olvastam ("ez kb. a szürkék cucca" "üveggyöngy majmoknak ?")
...
A szexuálmágia az meg olyasmi, mintha valami kaput (?!) keresnének vele. (valahogy ez van bennem)
(kaput valahová... más rendszerbe (?) )
...
Crowley sok mindenben elég becsületes lehetett... pl. kimondott (leírt) olyan dolgokat, amelyeket nem igazán mondanak ki, írnak le.
A mágiaelmélet egyébként (szerintem) rendkívül komoly dolog... közel sem lehet félvállról venni és leértékelni.
A mágikus világnézet ma is egy rendkívüli mélységű világnézet... talán nincs is felette/rajta kívül semmi.
A szcientológia egyház (ma már nem titkos) atombiztos bunkere ott van az 51-es körzet közelében... ez megint egy érdekesség.
...
Ron egyébként szerintem soha nem hitt ebben a "humanista (álhumanista) maszlagban", amit az egyház hirdet a szcientológiáról kifelé.... Ronnak lehettek érdekes dolgai, de elég rendesen be lettek takargatva. Mindig ez történik.
Szerintem is elképzelhető, hogy a szeánszai során néhányszor megidézett negatív földönkívüli lényeket, talán szürkéket, és azok valahogyan megjelentek előtte, és kommunikáltak is vele. Kérdés, hogy ezek a lények hogyan voltak képesek megjelenni, és milyen formában tették ezt.
Nekem az is érdekes Crowley-ban, hogy miért nem fehér mágiával foglalkozott, tehát miért volt számára érdekesebb a fekete mágia.
Talán sok okkultista aki azt mondta hogy különböző entitásokkal vette fel a kapcsolatot, mind "földönkívüli" volt, vagy egy párhuzamos világ egyedei.
Sokuk hallucinogén szert is hazsnált, ezek egy részéről (DMT) úgy gondolják egyes tudósok(!) is, hogy nem hallucinációkról van szó, hanem másik világba jutunk el.
7-es, Crowley alapjában véve "rossz" volt, ezért nem is érdekelte a Fekete mágia. Kisgyerekkorában macskákat nyúzott és ölt meg, később egoista és beképzelt volt, sokan utálták de féltek is tőle. Rengetek páholyból kitiltották és végül maga hozott létre egyet. Sok okkultistával is értekezett, akiket mestereknek tekintett és a Fekete mágia érdekelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!