Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezzel a módszerrel csapdába...

Ezzel a módszerrel csapdába lehetne ejteni egy földönkívüli lelkét?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam azon hogy léteznek-e szellemek, ez is megérne egy külön vitát, de most a kérdés kedvéért vegyük úgy hogy igen .

A legtöbb beszámoló szerint szellemek mind gyilkosság helyszínén és tömeggyilkosságok helyén kísértenek . De a földönkívüliek is ugyanolyan lények mint mi akkor nekik is kell hogy legyen szellemük és akár ők is kísérthetnek .

Szerintem az újszülöttek úgy kapnak lelket hogy a születéskor vagy fogantatáskor a legközelebb arra kísértő szellem beköltözik a kicsi testébe és így lesz lelke .

Tudjuk jól hogy itt a földön is vannak olyan helyszínek ahol idegenek tömegei haltak meg (Atlantisz, Mezopotámia, India) mi lenne ha ezeken a helyeken klónoznának egy embert, hátha beleszáll a földönkívüli szelleme és akkor különböző altatásos és hipnózisos technikákkal ki lehetne őket faggatni a fejlett technológiájukról .

Mit szóltok ?

Anna

2014. aug. 13. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Újjászületéskor a lélek megtisztul. Elfelejti az előző életét. Ebből következik, hogy lehetetlen.
2014. aug. 13. 20:07
 2/13 A kérdező kommentje:
1# Ez butaság, hipnózissal bárki visszaemlékezhet az előző életére . Sőt ez a deja vu is !
2014. aug. 13. 20:31
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Oh, de ehhez egy Multidimenzionális Tér-idő Fluxuskondenzátorra (MTIFK) lesz szükséged, azonban abból csak Atlantiszon volt egyetlen darab, azt is leejtette a Multidimenzionális Tér-idő Fluxuskondenzátor Őrzője, azt láthatod, mi lett a vége...
2014. aug. 13. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:

Több kérdést nyitva hagysz:

.

"Szerintem az újszülöttek úgy kapnak lelket hogy a születéskor vagy fogantatáskor a legközelebb arra kísértő szellem beköltözik a kicsi testébe és így lesz lelke"

Ha fogantatáskor egy éppen arra bóklászó szellem költözik be, ezzel az -általad is védett- Karma törvényét cáfolod.

Ugyanis a szellem/lélek továbbfejlődéséhez a megfelelő környezet (szülők testi/lelki beállítottsága is lényeges.

.

Atlantisz elsüllyedt, Mezopotámia, India és a többi nagy kulturák helyén lévők/élők már lényegesen kükönböznek az elődeiktől, tehát nincs donor a klónozáshoz.

.

"A legtöbb beszámoló szerint szellemek mind gyilkosság helyszínén és tömeggyilkosságok helyén kísértenek."

Ha ez így igaz, miért jár vissza a békében lhúnyt családtag kisérteni?

2014. aug. 13. 21:55
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Rögtön az első feltevés, hogy létezik-e egyáltalán szellem és lélek, már abszurd.

Ezután jön az újabb buta feltevés, hogy: "a földönkívüliek is ugyanolyan lények mint mi".

Alapjaiban bukik az elmélet.

De ha feltesszük, hogy igaz (nehezen, de csak elméletileg), akkor felmerül a kérdés, hogyan jött létre az első lélek?

2014. aug. 14. 08:55
 6/13 A kérdező kommentje:

"akkor felmerül a kérdés, hogyan jött létre az első lélek?"

Sehogy, a tudat már alapból létezett a Világegyetem keletkezésekor .

2014. aug. 14. 10:01
 7/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ezzel azt szeretnéd mondani, hogy a tudat még az anyag keletkezése előtt ott volt, és várt a semmi közepén, hogy legyen univerzum?

Érdekes, és ilyen összetett "tudat" hogyan lett?

2014. aug. 14. 10:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezek olyan kérdések amik még a mi primitív agyunkkal felfoghatatlanok, talán egyszer rájövünk a titok nyitjára .
2014. aug. 14. 10:35
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Jaj Anna ennyire unatkozol komolyan nem unod még? Megnézethetnéd magad egy orvossal, hogy végre megtud magadról az igazságot azt, hogy síkhülye vagy tetejébe még skizofrén is, de te neeeem helyette itt járatod le magadat állandóan. ,-)
2014. aug. 14. 11:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Anna ezzel az elméleteddel nem tudok egyet érteni. Ugyanis több hiba is van benne, de semmi gond. Végülis azokból tanulunk:)

Szóval már arról is sokat lehetne beszélni, hogy mik is valójában a szellemek. Emberi lelkek? Időlenyomatok? Átvetülések egy másik dimenzióból? Extradimenzionális lények?

Na de most nem ez a lényeg. (Azt azét elárulom, hogy szerintem mindegyik helyes válasz.;) )

Szóval vegyük azt, hogy bizonyos szellemek valóban lelkek. Ha az embernek van lelke akkor egyértelmű, hogy a földönkívülieknek is rendelkeznie kell vele. Szóval eddig minden okés.

"Szerintem az újszülöttek úgy kapnak lelket hogy a születéskor vagy fogantatáskor a legközelebb arra kísértő szellem beköltözik a kicsi testébe és így lesz lelke ."

Ez viszont nagyon nem :D Ez biztos nem így működik.

A reinkarnáció tanai szerint ugyanis az adott lélek bárhova és bármely időbe leszülethet. Szóval nem kell oda semmilyen szellem a közelbe :D

Ez viszont azt is lehetővé teszi, hogy más bolygókon szülessen újjá a lélek. Szóval akár az is lehet, hogy te meg én is földönkívüliek voltunk előző életünkben (Amúgy én biztos az voltam XD )

De ahogy az első válaszoló mondta, az újjászületésnél megtisztul a lélek. Ha valamiféle emlékfoszlányokat még lehetséges is előhívni, elméleti tudást biztos, hogy nem. Szóval hiába is próbálkoznánk nem lehetne kiszedni senkiből pl. egy térhajtőmű elkészítésének módját.

Ha még van kérdésed akkor mondd addig amíg ilyen komoly állapotomban vagyok ;) :D

2014. aug. 14. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!