Ezzel a módszerrel csapdába lehetne ejteni egy földönkívüli lelkét?
Sokat gondolkoztam azon hogy léteznek-e szellemek, ez is megérne egy külön vitát, de most a kérdés kedvéért vegyük úgy hogy igen .
A legtöbb beszámoló szerint szellemek mind gyilkosság helyszínén és tömeggyilkosságok helyén kísértenek . De a földönkívüliek is ugyanolyan lények mint mi akkor nekik is kell hogy legyen szellemük és akár ők is kísérthetnek .
Szerintem az újszülöttek úgy kapnak lelket hogy a születéskor vagy fogantatáskor a legközelebb arra kísértő szellem beköltözik a kicsi testébe és így lesz lelke .
Tudjuk jól hogy itt a földön is vannak olyan helyszínek ahol idegenek tömegei haltak meg (Atlantisz, Mezopotámia, India) mi lenne ha ezeken a helyeken klónoznának egy embert, hátha beleszáll a földönkívüli szelleme és akkor különböző altatásos és hipnózisos technikákkal ki lehetne őket faggatni a fejlett technológiájukról .
Mit szóltok ?
Anna
Egyetértek az előzővel. Viszont vannak olyan esetek, amikor az ember valahogyan tudomást szerez előző életéről, vagy életeiről, mert ez úgymond benne van az illető személynek a sorsában.
Előző, te is valahogyan megtudtad, hogy nem itt éltél előző életedben, - ha ez igaz, hogy nem itt éltél a Földön. Van olyan is, hogy csak úgy felbukkannak konkrét emlékek. Ilyenkor az emlékekkel szerintem előjöhet valamiféle tudás, ismeret is, még olyan dolog is, ami a jelenlegi életben nem ismert a társadalomban.
Hát, szerintem a végső tudat, amit nevezhetünk Istennek is, nem az időben létezik, tehát nem jött létre soha, hanem csak volt, van és lesz örökre, időtlenül, a végtelen jelenben.
Viszont egyszer csak kezdett részekre oszlani, önmagából végtelen sok lelket kilehelni, megteremteni. Ezek saját magának a kis szikráiként is értelmezhetőek. Végül pedig létrejött mindenféle rendű-rangú lélek. De ez már más téma.
#12 A hipnózis nem mindenkinél működik, akit pedig sikerül hipnotizálni az nem látja az előző életét, csak a összemosódik a fantázia az emlékekkel így teljesen más történet kerekedik ki.
Ezenkívül még ott van az információ elraktározása, ami csak hipnózis alatt kerül felszínre például: 10 évvel ezelőtt láttál egy filmet, amire már nem emlékszel, de az agyad elraktározása az információt és módjuk 10 évvel később elmész egy hipnoterápiára a terápia felszínre hozzá az elraktározott emlékeket, de az összemosódhat a fantáziával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!