Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Idegen lényt fotóztak a Holdon?

Idegen lényt fotóztak a Holdon?

Figyelt kérdés

Az égitest felszínén sétáló alakot a Google Map böngészése közben szúrta ki egy éles szemű felhasználó.

A képen úgy látszik, mintha egy rejtélyes alak állna a Holdon, még a mögötte látható árnyék is tökéletes – írja az Irish Mirror. A videót egy Wowforreeel nevű YouTube-felhasználó készítette, és nem egy, hanem 47 humanoid formát mutat be a Google Moon fotóin.

Nem tudjuk, mi lehet a rejtélyes alak, de az eredeti videó alatt megtalálhatók a koordináták is. Lehet hogy egy idegen lény?

[link]

2014. aug. 10. 21:30
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Akit érdekel az eredti cikk [link]
2014. aug. 10. 21:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az az igazság,hogy az nem igaz.Ha jobban megnézed akkor észre veszed,hogy minden alak szinte ugyan úgy áll,az árnyéka is egyforma,meg a távolság is kb egyforma.Valószínüleg valami digitális képfeldolgozási hiba lesz.
2014. aug. 10. 21:35
 3/14 anonim válasza:
Szerintem ez tuti igaz mert megnéztem a videót ötször. Nagyon félek hogy ezek ellenséges lények. Már megpróbáltam kapcsolatba lépni velük, de eddig nem sikerült értelmezni a nyelvüket....
2014. aug. 10. 21:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már ki lett tárgyalva pár napja elég alaposan.
2014. aug. 10. 21:58
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
"„+<úŰíÓ. Vrick, vrick, vruáoú.
2014. aug. 10. 22:06
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
A fotót készítő műhold árnyékát látjuk. 47 képet készített miközben az adott vonalon végighaladt.
2014. aug. 10. 22:19
 7/14 t_GaRami_a ***** válasza:
58%
Ez a kérdés már volt és akkora kamu ez a videó, hogy csak egy hülye veszi komolyan. Ne vedd sértésnek.
2014. aug. 11. 00:19
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet tudni, hogy ez mi, nem voltunk ott, amikor készült a film. Azt sem tudom, hogy videót hogyan lehet hamisítani, de ha lehet, akkor bizonyára ennek is megvannak a technikái, mint ahogyan a képhamisításnak.

De ha valaki ilyen dolgokat hamisítana, azzal mire menne? Miért jó ez valakinek, ha olyan dologba fekteti az idejét energiáját, esetleg pénzét, amivel nagy valószínűséggel lebukik, leégeti magát?

2014. aug. 11. 00:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Mennyire valószínű, hogy 47 "humanoid lény" a semmi közepén pont ugyanolyan pozícióban áll, közel azonos távolságra egymástól?
2014. aug. 11. 06:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha ez tényleg idegen lény akkor legalább 10 méter nagynak kellene lennie, de egy idegen fajt se ismerünk ami ilyen nagyra megnő . Én inkább valószínűbbnek tartom hogy ez valamilyen mesterséges monolit vagy természetes képződmény .
2014. aug. 11. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!