Hipnózissal kideríthetem, hogy valóban elraboltak e az idegenek?
A valódi elrablásokat össze szokták keverni az álomparalízissel, pedig a kettő nem ugyanaz. Ezt ki lehet deríteni.
Több orvos is vállalja, keress rá a googleba, hogy "regressziós hipnózis keresek".
Én kettőt találtam fél perc alatt:
Csábi Orsolya
integratív hipnoterapeuta, módszerspecifikus hipnoterapeuta, pszichológus
Dr.Cserhalmi Gábor
Bár szerintem a környékbeli kórházba, pszichológusok között is keresgélhetnél, azért nem ritka ez a dolog.
Három dolgot hozzá tennék:
1. Nem mindenki tud megfelelően ellazulni, így lehet nem is tudja rajtad végrehajtani a hipnózist
2. Nagyon drága az ilyen "kezelés"
3. Sose említs orvosnak olyat, hogy elraboltak az idegenek
George Adamski
Lehet hogy csak álmodtad,nekem is volt rengeteg valósnak tűnő álmom.
de az is lehet hogy skizofrén vagy.
A regressziós hipnózis nagyszerű dolog, mert olyan élményeket is visszahoz, amik meg se történtek.
Csak még jobban össze fogják zavarni az elmédet ezzel az újabb marhasággal.
Egyébként érdekes, hogy milyen fоs idegrendszere van egyeseknek, valahogy nekem sosem volt alvásparalízisem... de ha lenne, akkor se képzelnék hozzá ilyen állatságokat, hogy a zufók meg az öregördög akarnak elrabolni.
Különben miért pont ők? Csak azért, mert a többi ökör is abban hisz?! Ne legyél már ilyen birka, légy egy kicsit kreatív, például hallucináld inkább azt, hogy a Pedomaci akar elrabolni, vagy a Repülő Spagettiszörny!
Hiába társítják hozzá, alvási paralízis nem ugyanaz, mint az idegen elrablás.
Legalább 50 embert kikérdeztem, akiknek alvási paralízisük volt, de egyikük sem írt le ufókat, földönkívülieket.
A két dolognak csak az eleje hasonlít: nem tudsz mozdulni és úgy érzed, mintha lenne még valaki veled a szobába. De stop, ennyi, több hasonlóság nincs. Ilyenkor az alvásparalízis véget ér és nyugodtan felkelsz, megmozdulsz. De az elrablásos jelenség tovább folytatódik sok mindennel, ami már nem írható a paralízis számlájára.
Hogy neked melyik volt azt nem tudom, mert konkrétabban nem írtad le mik történtek és mit láttál.
George Adamski
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!